Exhumálásra nem járok

2016. június 23. 08:12

Pár hete, egy borklub szünetében szusszantunk egyet a friss levegőn, amikor is a Ferikém, exhumálásra én nem járok! mondat csusszant ki a számon.

2016. június 23. 08:12
Kovács Antal
Pinceáron-hírlevél

„Pár hete, egy borklub szünetében szusszantunk egyet a friss levegőn, amikor is a Ferikém, exhumálásra én nem járok! mondat csusszant ki a számon - talán egy kicsit gyorsabban is, mint kellett volna. Mondjuk én komolyan gondoltam, csak éppen nem volt szándékomban megbántani a beszélgetőpartneremet. Mondjuk Ferit, azaz Csutorás Ferencet sem kellett nagyon félteni - elszántan magyarázta tovább, hogy van néhány évtizedes korú bora, amiből a dugó bizony ki fog kerülni. Erre mondtam én, hogy értem én, ezzel az égvilágon semmi baj nincs is, csak én nem leszek ott.

Mentünk így egy pár kört, mire kölcsönösen megértettük, hogy a másik nem viccel... Végül amolyan kompromisszumként abban maradtunk, hogy elmegyek - de készüljön, mert viszem magammal a szókimondásomat, és bocsássa meg majd nekem, de nem fogom én azokat a matuzsálemi borokat csak a koruk miatt tisztelni. Ha nem tetszenek, akkor azt meg fogom mondani.”

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mojjo
2016. június 30. 18:04
Látom, igencsak kedvedre való dolog másoknak beszólogatni, de az már kevésbé tetszik, ha neked szólnak be - még akkor is, ha azt csak finoman, célozgatva teszik. Ne aggódj, nem kifejezett életcélom bántani a kis lelked, szóval megnyugodhatsz.
Burmin
2016. június 26. 21:05
Na kinek milyen problémái vannak...
Mojjo
2016. június 24. 11:26
Ugyan, kérlek, előfordul, hogy a boros világban valakinek határozott véleménye van ilyen-olyan témákról - nem igaz? :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!