Egyénileg jobbak vagyunk

2016. június 18. 12:10

Nincs titok! Ugyanazt kell hoznunk, mint eddig: a csapategységben bízunk, s persze az is fontos, hogy mindenki hozzátegye a maga teljesítményét. Nagyon fegyelmezett játékra van szükség, vigyáznunk kell az izlandiakra. Interjú.

2016. június 18. 12:10
Németh Krisztián
Magyar Nemzet

Mikor beszélt legutóbb négyszemközt a kapitánnyal? Szóba került-e a posztja? El tudja képzelni, hogy valaha középcsatárt játszik a válogatottban?

Régebben tisztáztam a kapitánnyal, hogy nem centerként számít rám, így ez nem is téma közöttünk. Nekem nincs más feladatom, mint hogy azon a poszton segítsek a csapatnak, ahol Bernd Storck számít rám. Én a játékommal tudom meghálálni a bizalmat. Nem téma a posztom, csak a jó teljesítmény érdekel.

Ezzel minden magyar egyetért. Mi lehet a kulcs Izland legyőzéséhez?

Nincs titok! Ugyanazt kell hoznunk, mint eddig: a csapategységben bízunk, s persze az is fontos, hogy mindenki hozzátegye a maga teljesítményét. Nagyon fegyelmezett játékra van szükség, vigyáznunk kell az izlandiakra: egységesek, és fizikailag kiválóan felkészített játékosokból áll a csapatuk. Ehhez kell alkalmazkodnunk, és nagyon oda kell tenni magunkat a párharcokban, mert egyénileg jobb futballisták vagyunk. Reméljük, hogy ez a pályán is megmutatkozik.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antioxi
2016. június 18. 17:35
- Három esélyes az izlandiak elleni meccs. Két azonos képességű, azonos stilusú és azonos erőnlétű csapatok fognak játszani. A pillanatnyi forma és akarás lesz a döntő. - Nem fogok a kardomba dőlni, ha kikapunk az izlandiaktól mert az eddigi eredmény már el nem vehető és a "gát" már átszakadt. - A Mindenható legyen velünk, nekünk fontosabb a győzelem. Hajrá magyarok!
kálmi
2016. június 18. 17:14
Én az olimpián az izland-magyar kézilabda meccsre emlékszem. Az bizony nem volt akármi. Szívósak, akarnak tudnak kitartóak. Erre tanította őket a természet ellenállnak a zord körülményeknek és az akadályoknak!Jobban tartok tőlük, mint a primadonna osztrákoktól!
Tintamin
2016. június 18. 15:02
Egyébként valahol vicces, hogy már GDP-ben is látszik, hány százmillárdot költünk stadionokra, erre jön egy olyan ország, amelyiknek vagy 100 igazolt focistája van, és a magyar beszarik. Mert ennyit tud, sajnos. namindegy, ez csak egy mellékszál, a portugálok is beszívták ellenük, ha nyerünk, megint mehet az önfeledt kézfogósdi a VIP-ben.
kukagyerek
2016. június 18. 14:37
"Vigyáznunk kell az izlandiakra" ---------------- Miért kéne vigyázni rájuk? Vigyázzanak ők - magukra! :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!