Az ellenség már a polcokon van

2016. június 29. 22:09

Ha valaki a hanyatláselméleteket szeretné igazolni, ballagjon be random élelmiszerboltba, és készítsen fényképeket. A sörforradalmat már felfalták gyermekei.

2016. június 29. 22:09
Pető Péter
Pető Péter
Facebook

„ha valaki a hanyatláselméleteket szeretné igazolni, ballagjon be random élelmiszerboltba, és készítsen fényképeket. a sörforradalmat már felfalták gyermekei, elkészült a sok gyümölcsös lötty a sárgabarackostól a banánosig, hogy aztán a mojitós arany ászokkal örökre eltöröljük az alkoholkultúrát. ez után a történelmi fordulópont után most itt vannak a csevapos, mustároskolbászos meg giroszos csipszek, nyilván jön majd a töltöttkáposztás meg a zúzapörköltes is. aztán ha végeztünk, a túrórudisunikum, a pacalos tej és így tovább a kelkáposztás párizsi diadaláig. ez az, amikor elveszik mindentől azt, ami. elrabolják identitását. aztán így lesz majd puskás ferenc felcsúti legenda, az adócsalás jótékonykodás, a politika meg üzenjükbrüsszelnek. szóval nincs hová hátrálnunk, az ellenség már a polcokon van. #politika #lássukmegacsipszbenahabonyt #csipsz #hungary #hanyatlás #haszabódezsőlátná”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kispufi
2016. október 31. 17:08
aki huszonévesen csak így és ilyenekre képes, annak nyilván nm ok nélkül van ott a helye, ahol. ahol viszont szintén ügyes közelképeket készíthetne hanyatláselmélete illusztrálásához, ha már ilyenben utazik. de hát ők a nagyfejű veréb szemében veszik észre a szálkát.
puszika
2016. augusztus 20. 00:02
Mint ahogy az ízlések és pofonok között van különbség . Ezt a Petőt is jó le kellene pofozni. Hátha változna az ízlése. Igen az a Népszabós!!!!!
puszika
2016. augusztus 20. 00:01
Ezek? Semmihez!! Ezért lettek firkászok!!!!!
Sitiveni Klein
2016. július 02. 03:26
"De nem látom be, hogy miért baj ha másoknak a gyümölcsös sör ízlik" Ezzel nekem csak az problémám, mint a buzik "házasságával", nevezzék bárminek csak sörnek ne! (Sokan azt mondják, hogy alkoholmentes sör után jön a guminő.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!