Újra van Cink! Na nem ÚGY, de akkor is

2016. június 01. 12:41

Vicces dolog, hogy már az is helyiérdekű hír, ha egy halott nem támad fel, de a hullája legalább visszakerül a koporsóba, ahonnan korábban eltűnt. De pont ez történt a Cinkkel.

2016. június 01. 12:41
Szily László
Szily László
cink.hu

Igazából meg is lepett, hogy mennyien jeletkeztek azonnal, mármint másodperceken.percken belül azzal, hogy mi van a Cinkkel. Hogy a következő napokban úgy érezzem, megszünt lap megszünése nem sokszor váltott ki ilyen hullámokat. De persze nekem is nagyon hiányzott. Mintha egyik nap arra ébredtem volna, hogy Pamacs macska sírja nincs meg a kertben. Úgyhogy akcióba is léptem, amint tudtam, de a szakembereknek idáig tartott a hegesztés.

Most azon gondolkodom, hogy ha már úgyis megírtam ezt a posztot, szolidan talán újra is indítom a Cinket. Na persze nem a régi formájában, sőt mégcsak hasonlóban sem. De többször éreztem már úgy az elmúlt hónapokban, hogy vannak dolgok, amikről szívesen posztolnék néha, de a 444-en valahogy nincsen helyük igazán. Személyes izék, új hülyenévválogatottak, a cigánypop újoncai és állócsillagai meg ilyesmik. Megkérdezem a többieket is. Fingom sincs, hogy mit mondanak majd, meg nem is gondolok semmiféle “újra összeáll a Bojtorján” típusú beindulásra, főleg, hogy sok pénzt sem adnak érte a menedzserek, sőt magamban sem vagyok még biztos, de most például jól esik újra Cink-posztot írni. Az is lehet, hogy ez az érzés majd elmúlik.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2016. június 24. 07:30
Soros megint zsebbe nyúlt...
kispufi
2016. június 23. 15:18
de izgi! galamus is lesz, ugyi?
C.Dömötör
2016. június 15. 15:06
Mennyit zokogtunk! De most... Keresem a szavakat. Előre örülök az új hülyenévválogatottaknak! S hogy vártuk cigánypop újoncait, de hogy!! De különösen a személyes izéket hiányolta, az egész ország!! Nem is tudom miként éltük túl az elmúlt hónapokat, egy rejtély?!
atila68
2016. június 06. 13:20
Hülyécske! Ha komolyan gondolnád az ellenzékiséget akkor csinálnád meggyőződésből, honorárium, szponzoráció nélkül. De te csak egy megélhetési hőbőrgő vagy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!