Megjelent a nikáb Budapest utcáin!

2016. július 28. 11:22

Tudat alatt egy kicsit úgy érezzük most magunkat, mint egy büszke pesti polgár tehette száz éve, amikor meglátta élete első szerecsenjét.

2016. július 28. 11:22

nikab.jpg

Tudat alatt egy kicsit úgy érezzük most magunkat, mint egy büszke pesti polgár tehette száz éve, amikor meglátta élete első szerecsenjét.

A helyszín az Astoria, annak is a zöld tetővel borított kürtőskalácsos bódéja a hetes buszcsalád megállója mellett. Ott álltak ugyanis ők.

Sem az idei nyár kiszámíthatatlan időjárása, sem az ország Anne Applebaum-i értelemben vett rasszista vezetése nem tántorított el egy nikábot viselő muszlim családot attól, hogy turistaként végignézze a főváros nevezetességeit. Először jó húsz percet álltak az esőben, majd miután egy idegenvezető odalépett hozzájuk, beérkezett egy piros városnéző busz, amire aztán fel is szálltak.

Ha mi lennénk a Magyar Idők, most olyanokat írnánk, hogy 

Elkezdődött a megszállás! Tudja, mi a teendő október 2-án!

Ha mi lennénk a 444, most olyanokat írnánk, hogy

Ma is sokszínűbb lett Budapest! Averroës utódai köztünk járnak!

Minket szerencsére egyik veszély sem fenyeget, ám a nikáb budapesti látványát még szoknunk kell. Reméljük, turista vendégeinknek is legalább annyira tetszeni fog Budapest, mint amennyire nekünk tetszik. Üdv Magyarországon!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kanóc
2016. július 30. 09:23
Újszülöttnek minden vicc új. A szerzők valszeg még életükben nem láttak ilyesmit közelről, pedig annyira nem új dolog. A különbség talán annyi, hogy ezidáig sokcsillagos szállodák halljában, limuzinokban és elegáns éttermekben volt inkább jellemző, most meg már a sarkon sem lesz ritka a nyóckerben, és hogy nem turistáskodni jönnek Ájrópába.
august
2016. július 29. 11:25
Megjelent a nikáb Budapest utcáin! -------- :) De még nem kell aggódni, ugyanis ha a heti eseményeket nézzük, meztelen nőkből még több kóborol városszerte.
puceráj
2016. július 29. 06:14
Azonnal betiltani!! Svájc példáján...
Marcellus
2016. július 28. 23:55
Ha az uraknak le van takarva a szeme a fotón, akkor a hölgyeknek (biztos azok?) ugyan miért nem :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!