A pokémonok biztos nem mennek el a népszavazásra!

2016. szeptember 13. 10:56

A pokémonok biztos nem mennek el a népszavazásra!

2016. szeptember 13. 10:56
Societas
Facebook

„A pokémonok biztos nem mennek el a népszavazásra! Ha te sem kérsz a népszavzásból nyomj egy Tetsziket!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Anonymtalan
2016. szeptember 14. 05:38
De jó, hogy már fikcióval védekeztek. Olyanok vagytok, mint amikor Hitler nem létező hadtestekkel tervezte a Berlini-csatát a végső győzelemhez.
74bro
2016. szeptember 13. 23:08
Gollam sem megy el a népszavazásra, mert Bilborbán lenyúlta a gyűrűjét. Fáj.
Megtalálta
2016. szeptember 13. 18:09
Aki ismeri a játékot az tudja, hogy a pokemonok ott lesznek a szavazóhelyiségek környékén is. Pont ez a lényege a játéknak, hogy a térképen elszórva vannak, és ki kell mozdulni otthonról, ha be akarod gyűjteni őket.(Hacsak nem hekkeled meg valahogy az okostelefont GPS-t, de abban meg mi a poén). Szóval a Societás tagjainak nem egyszerűen nincs humorérzékük, hanem az elemi logika is kifog rajtuk.
amayyudan2
2016. szeptember 13. 14:58
„A MASZOP által megsz*patott ballib szavazók biztos nem mennek el a népszavazásra, ezzel megnyerik a kényszermigránsokat az utcájukba! Ha te is kérsz kényszermigránst az EU-s ballib elvtársaidtól a lakásodba, nyomj egy Tetsziket!”
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!