Az Alexandra idén még semmit sem fizetett ki

2016. november 29. 14:06

Az idei fogyásainkból az Alexandra még semmit sem fizetett ki, és ez már azt eredményezi, hogy a jövő évi kiadói tervünket jelentősen meg kellett kurtítanunk.

2016. november 29. 14:06
Fumax
Moly

Tegnap a Facebookon kérdezték tőlünk, hogy miért kerülnek késve a könyveink az Alexandrába. Ez jelenleg úgy néz ki, hogy késve sem fognak bekerülni további könyveink, amíg a helyzet nem rendeződik. Az idei fogyásainkból ugyanis még semmit sem fizettek ki, és ez már azt eredményezi, hogy a jövő évi kiadói tervünket jelentősen meg kellett kurtítanunk.

Amennyiben szeretnél minket támogatni, azt javasoljuk, hogy a könyveinket ne az Alexandrából szerezd be, mert pillanatnyilag nem lehetünk benne biztosak, hogy abból a vásárlásból mi valaha fogunk-e látni bevételt. Amennyiben javul a helyzet, tájékoztatunk benneteket róla.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szabolcsi Gergely
2018. május 14. 22:00
libera Libri, ami mögött ugye többek között Spéder áll a híres liberális pénzember:D (egyébként a Libri messze veri az Alexandrát minden tekintetben)
tango47
2017. február 05. 22:09
És még a kormánypártra mondják, hogy lopnak!
atila68
2016. december 06. 09:42
A piac önszabályzó mechanizmusai. Egy lószart mama!
drkovax
2016. december 04. 13:53
Matyi Dezső (SZDSZ), az Alexandra tulajdonosa: állítsuk meg Orbán lopásait !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!