Újvilági problémák

2017. január 17. 09:05

Chuck Norris egykori amerikai akciófilmsztár saját vízmárkájával támadja le a bolygó lakóit, de leginkább az ásványvízpiacot

2017. január 17. 09:05
Veres István
Új Szó

„Alighanem senki nem gyanakszik arra, hogy a nyugalmazott akcióhős pénzt akar keresni ezzel a kis vállalkozással. Nem gyanakszik, hiszen látta a színész bordahorpasztó rúgásait a képernyőn. Szerencsésnek érezhetjük magunkat, hogy élnek még a bolygón olyan jólelkű emberek, mint ő. Akik azon túl, hogy saját maguk és szűk környezetük számára megteremtik a jólétet és az abból következő boldogságot, lehetővé teszik, hogy mindebből az összes élőlény részesüljön, anélkül, hogy oda kellene utaznia az említett vulkáni rétegből feltörő forráshoz.

Amerikában viszont újabban már nemcsak pozitív és előre mutató, de aggasztó dolgok is történnek, már ha hihetünk azoknak, akik erről hírt adnak. Az egyik ilyen aggasztó információ szerint nagy bajban van az új elnök stábja, mivel egyetlen híres zenész vagy énekes sem szeretne fellépni Donald Trump beiktatási ceremóniáján. Vagy félnek, hogy kikezdi őket a Hillary-párti média, vagy eleve Hillary-pártiak. Van ilyen.

A megoldás az ő esetükben is lehetne Chuck Norris. Ha a világ lakóitól nem sajnálja a tulajdon forrása vizét, nyilván ezt a csekély segítséget sem tagadná meg az elnök embereitől. Elénekelhetne a beiktatáson mondjuk egy Beyoncé-dalt, azt úgy is playbackről énekelte maga Beyoncé is Obama beiktatásán 2013-ban. Vagy Pataky Attilának is szólhatnának.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Autofocus
2017. január 18. 00:17
Nem Chuck Norris lesz vizes, hanem a víz Chuck Norrisos...
atila68
2017. január 17. 10:24
Ez mi? Mi a hír?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!