Nincs több négy évem

2017. március 31. 07:34

Valóban sok múlik tehát a következő négy éven. Kétségkívül az ország megmaradása a tét.

2017. március 31. 07:34
N. Kósa Judit
Népszava

„A teljesség igénye nélkül: félti a családtámogatási rendszert (értsd: a középosztály közjavakból való támogatását a szegények rovására), a magyar gazdasági szereplők támogatását (azaz az Orbán-közeli oligarchák maffiamódszerekkel történő üzlethez juttatását), a választójogi reformot (a nem Fidesz-kliens indulók trükkös háttérbe szorítását) és a különféle életpályamodelleket (erről egyszer azért beszélgethetne a pedagógusokkal vagy az ápolónőkkel). Külön kitért a küszöbön álló nemzeti konzultációra, amelynek szerinte az a tétje, megmarad-e Magyarország magyar országnak Brüsszel mesterkedései ellenében is, szerintünk viszont sokkal inkább az múlik rajta, sikerül-e a szolidaritás és az állampolgári felelősség írmagját is kiirtani hazánk lakosaiból.

Valóban sok múlik tehát a következő négy éven. Kétségkívül az ország megmaradása a tét. És még valami: nekem például már az életem negyede ráment arra, hogy hazugság és becstelenség közepette próbálom megőrizni a felmenőimtől örökül kapott értékeket. Nem fogok már olyan sokáig élni, hogy még négy évet áldozhassak erre.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2017. április 01. 05:35
És anyunak?
Korrupt Kornél
2017. március 31. 21:26
látod Judit, megmarad az ország, ha a fityeszre, Örbánra szavazol. Ha nem, vége az országnak is, lehet rajtad is átmennek majd a botka által beengedett migrik. Gondolkodj juli.
Héja
2017. március 31. 14:01
Kedves Judit, majd rákérdezek a következő négy (nyolc, akárhány) évben, mivel tölti drága idejét, ami nincs. Ha addig elhalálozna, a választól eltekintek.
hátakkor
2017. március 31. 12:47
Megvédtük az orszàgot. Más kormány felért volna egy mohácsi vésszel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!