Bojkottáljuk a romániai Unicarm céget

2017. június 24. 12:14

Az élelmiszer gyártás során keletkezett fertőző veszélyes hulladékot és szennyvizet tisztítás nélkül engedik a Szamosba.

2017. június 24. 12:14
Juhász Péter
Facebook

„Bojkottáljuk a romániai Unicarm céget.

Az élelmiszer gyártás során keletkezett fertőző veszélyes hulladékot és szennyvizet tisztítás nélkül engedik a Szamosba.

Napi többezer köbméter szenny, vér, húgy, genny, gyomortartalom és ledarált állati maradvány kerül a folyóba, ezzel fertőzésveszélyt és természetrombolást okozva a magyar területeken.

Itthon vega termékeket forgalmaznak, ezt kostolom most meg.

Jó étvágyat kívánok neked is!

Vagy inkább bojkottáld te is az Unicarm termékeit!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2017. június 26. 11:39
Te és még kik Péter?
smarton
2017. június 25. 07:52
Mi van? Ez még egy egyszerű dolgot sem képes világosan leírni. Fogalmam sincs, mit gyárt a bojkottálandó cég. Esetleg ha pár nevet ideírt volna... De, ha jól értem, gyárt vega kaját is , amit ez a rosszarcú éppen megkóstol? És mások inkább bojkottálják ezt is??? Értelmetlen barom.
zakar zoltán béla
2017. június 24. 20:46
Isz v. szív?
Akitlosz
2017. június 24. 17:20
"Bojkottáljuk a romániai Unicarm céget" Felőlem. A Ferrari céget is bojkottálom. Unicarm terméket is annyit vettem eddig, mint ezután és mint Ferrari terméket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!