A Lebensraum

2017. július 07. 17:18

Az IMF most azért nem folyósít több pénzt, mert az ukránok vonakodnak eladni a legnagyobb kincsüket a világon talán legjobb adottságokkal rendelkező termőföldet.

2017. július 07. 17:18
Aristo
Aristo

„Ukrajnát, az ott élő népeket az EU és Amerika azzal csalogatta magához, hogy megmentik az országot az államcsődtől és tengernyi pénzt adnak. Annyit, hogy miután a nagy részét mindenképpen ellopják, még mindig elég marad. Kaptak is, csakhogy az mind hitel volt, amit vissza kéne fizetni, kamatoskamattal együtt. Az már a hitelek folyósításánál is nyilvánvaló volt, hogy visszafizetni nem lesz miből, legfeljebb újabb hitelekből. Ki is alakult a kívánatos adósságspirál, az ország tökéletesen belebonyolódott az uzsorások hálójába.

Az USA és az EU részéről – az oroszok értelmetlen és roppant veszélyes bosszantásán túl – a dolog lényege az ország minél teljesebb kirablás volt. A kezdetektől megjelentek azok az óriáscégek melyek – a nálunk is látott módszerek szerint – nekiláttak fillérekért felvásárolni mindent, ami értékes volt Ukrajnában.

Az IMF most azért nem folyósít több pénzt, mert az ukránok vonakodnak eladni a legnagyobb kincsüket a világon talán legjobb adottságokkal rendelkező termőföldet. Természetesen a tőke szabad áramlása érdekében kizárólag. Már a háborúban is a német vonatok kivitték a tankokat a frontra, visszafelé pedig a termőföldet szállították Németországba. Amit aztán a Hanzi, illetve mivel ő fronton volt, helyette a Brünhilda puttonyba hordott fel a hegyre, hogy teremjen a káposzta.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csurcsányi
2017. július 10. 10:59
A németek mellett azért az amerikaiak nagyon ácsingóznak az ukrán termőföldre.Soros is nem véletlenül bábáskodott a narancsos forradalmak mellett!
luga
2017. július 07. 23:39
Aristo a király! Ez a Lebensraum külön tetszik!
mustarharmas
2017. július 07. 22:45
Több Aristo-t. Kevesebb Béndeket...
GV0917
2017. július 07. 22:08
Csodálkozom, hogy még nem fasisztáztak le... A Lebensraum miatt! A világ legszabadabbnak tartott országában mégis felháborodnak egyes nemzetek anyanyelvén ,hogy miként lehet Hitler és fasiszta rezsimje fő szlogenjét használni. Ők a Kelet felé irányuló hódító politikájuk /Drang nach Osten/célját életterük kibővítésével magyarázták. De honnan veszi bár ki, hogy ez bennük egyszerre dühöt, félelmet és fájdalmat okoz!No de kérem!Hitler hol volt még akkor, mikor az "élettér" kifejezést már használták? Nem vagyunk mi senki rabszolgái, ne rángasson senki bennünket hasfájása miatt,ne egyenek annyi sóletet füstölt libacombbal....De még hány szó, kifejezés és egyéb hasonló nyer más-más értelmet, ha minden áron bele akarunk magyarázni valamit a másik mondókájába-amiről a beszélőnek addig tudomása sem volt A KNESZETBEN kidobolták, Hogy a DONGÓT ne dalolják. CSAK AZÉRT IS DONGÓ! DIRI DÜRE DONGÓ!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!