A legrosszabb lángos

2017. augusztus 16. 12:14

A kisgömböcként dagadó Mészároson olykor mosolyogni szokás.

2017. augusztus 16. 12:14
Wekerle Szabolcs
Magyar Nemzet

„A félelem nem alaptalan. A miniszterelnök és köre ugyanazt csinálja legvonzóbb és legpiacképesebb turisztikai »termékünk« környékén, amit máshol: a szemünk láttára vásárolja fel azokat a helyeket, amelyek után később az épp általa hozott-alakított törvényeknek hála vonzó támogatásokat lehet kapni. Kemping-korszerűsítésre például ötmilliárd forintot. A balatoni turizmus fejlesztésére az elkövetkező években ilyen-olyan jogcímeken 365 milliárdot. Mészáros Lőrincnek, a miniszterelnök vejének és a köröttük csoportosulóknak tehát nagy szerencséjük volt, hogy épp mostanában sátortáborok, szállodák, vitorláskikötők és egyéb balatoni ingatlanok vásárlására szottyant kedvük.

A kisgömböcként dagadó Mészároson olykor mosolyogni szokás. Pedig nincs miért: az, aki őt mozgatja, a jövőnket veszi el. A Balatonnál is. Helyzetbe hoz arra érdemteleneket, egész partszakaszokat, üzletágakat játszva a kezükre, míg a valódi, szerves fejlődés letéteményeseit, az önerejükből erősödő, ötletekkel és nagy helyi kötődéssel, munkabírással rendelkező balatoniakat alig támogatja. Az országot, benne a Balaton értékes turisztikai ingatlanait egyszer már mások privatizálták, nem szerettük őket érte. Ma sajnos úgy tűnik, az idő nem csak az ábrahámhegyi lángososnál állt meg.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OberEnnsinnen
2017. augusztus 16. 14:14
Oszt honnan tudod te mindezeket, Szabolcs? Mik a bizonyosságok, hogy Mészáros ezekre készülne? és ha azt mondom: azért vásárolja fel a Balatont, hogy az megmaradjon a magyar emberek számára? - erre mit mondasz. Kár érted, Szabolcs, de az ostoba azért az, mert így jól érzi magát. A tényektől teljesen függetlenül érzi jól magát, az ostobaságában. Mint WSZ.
Zsolt75
2017. augusztus 16. 12:51
Kormányt kell váltani, aztán majd a Veres fiúk szedik ott is a védelmi pénzt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!