Kit érdekel, ki szereti Soros Györgyöt, és ki nem?

2017. december 04. 08:28

Tényleg arról kell szólnia a magyar közéletnek, ki szereti és ki gyűlöli Soros Györgyöt?

2017. december 04. 08:28
Jámbor András
Jámbor András
Mérce

„Odáig jutottunk, hogy az országban tényleg igazodási pont, méghozzá egy teljesen nyilvánvalóan kamu propaganda-kampány után, hogy gyűlölöm-e Sorost. És most, hogy jön az ellen-propaganda, a másik oldalról is felteszik majd a kérdést? Szereted Sorost? Ellenállsz a propagandának? Persze tegyük hozzá, itt sincs két oldal, egy brutális kormányzati kampány van, és vele szemben a harc a túlélésért.

Majdnem 50 ezer cikk született magyar nyelven ebben az évben Soros György kapcsán, de vajon hány vette végig az életútját, hány próbált meg megküzdeni a valósággal, hány próbált arról beszélni, ami tényleg megtörtént Sorossal kapcsolatban.

Vagy hány valós elemzést láthattunk arról, amit mond. És nem, a Hírcsárda által reklámozott Mein Plant nem ő írta. Hány cikk foglalkozott érdemben az általa támogatott szervezetek működésével? Tényleg arról kell szólnia a magyar közéletnek, ki szereti és ki gyűlöli Soros Györgyöt? Tényleg ennyit érdemel ez az ország, a polgárai, a problémáik? Egy vén bankárt és a személyével keltett gyűlöletet?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2017. december 05. 00:48
"Kit érdekel, ki szereti Soros Györgyöt, és ki nem?" Ki is írta ezt a cikket?
BőröndÖdön
2017. december 04. 23:03
Ha a Kedves Vezető úgy dönt,akkor igen.
Zokni
2017. december 04. 13:50
"Tényleg ennyit érdemel ez az ország, a polgárai, a problémáik? Egy vén bankárt és a személyével keltett gyűlöletet?" - kérdi. Hajlok arra, hogy igen, ennyit érdemel. Mióta Magyarország létezik, egy dologra lehet igazán büszke: hogy Magyarország létezik.
atila68
2017. december 04. 13:25
Kedves Legaljandrás! A te életed lehet erről szól. Az enyém nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!