Csapdában a Fidesz

2019. október 27. 09:38

Elég a fideszesek gyermeteg magyarázkodásából és pávatáncából: a magyar választók megérdemlik, hogy tisztában legyenek a Fidesz valós értékrendjével.

2019. október 27. 09:38
Ujhelyi István
Ujhelyi István
Facebook

„Elég a fideszesek gyermeteg magyarázkodásából és pávatáncából: a magyar választók megérdemlik, hogy tisztában legyenek a Fidesz valós értékrendjével. Az elmúlt héten a kormánypártiak megint megpróbáltak mindenkit hülyére venni, majd elkenni a saját felelősségüket. Ennek teszünk most pontot a végére.

Orbán Viktor az elmúlt hetekben csúcsra járatta az elmebajt, előbb kipcsak vérszerződést kötött a keleti diktátorokkal, majd bokáig hajolt a katonai agresszor török elnök előtt és támogatásáról biztosította a szíriai akcióit. A magyar kormány ráadásul a hónap elején először még azt is megpróbálta megakadályozni, hogy az Európai Unió kiadjon egy nyilatkozatot a hadműveletek elítéléséről. A Fidesz vállalhatatlan mozgása miatt már az európai jobboldal legmagasabb vezetői szintjén is megszólaltak: eddig és ne tovább! ”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
linkeloe
2019. október 28. 19:27
István! Pártodat a legutolsó megmérettetésen, 6 százalékra bírtad amortizálni! Botka haverod most menekült el a süllyedő hajótokról! De a FIDESZ van csapdában! Balfasz!
Viz Elek
2019. október 28. 15:39
A fidesznek és vikinek van értékrendje a saját és klánja érdekein túl? Na ne röhögtessenek már!
olajfa1
2019. október 28. 08:20
"pávatáncából: a magyar választók megérdemlik, hogy tisztában legyenek a Fidesz valós értékrendjével." -NEM ZÁRTAK BE KORHÁZAKAT! -JÓVAL TÖBB CT MŰKÖDIK MAGYARORSZÁGON! -JELENTŐSEN NŐT A FOGLALKOZTATOTTSÁG! -JELENTŐSEN CSÖKKENT A MUNKABÉREKRE TERHELT ADÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -JELENTŐSEN SEGÍTI A FIATALOKAT A MAGYAR KORMÁNY!.... Csak pár igenfontos eredmény! Mondjuk abban igaza van Ujhelyinek... hogy ezt nem kommunikálta le eléggé a magyar kormány médiája!...
áfonya
2019. október 28. 06:15
Zugló a legátláthatóbb önkormányzatok egyike volt és lesz – Máris magyarázkodni kényszerült Horváth Csaba. Kellemetlen magyarázkodásba kezdett Horváth Csaba, zuglói szocialista polgármester vasárnap, mivel kiderült: megválasztását követően gyanús gyorsasággal készül olyan tervezetet lerakni a zuglói képviselőtestület asztalára, amellyel biztosíthatja, hogy bizonyos kérdésekben egyszemélyben dönthessen. Mivel a korábban kiszivárogtatott hangfelvételen maga Karácsony Gergely beszél a szocialisták durva korrupciós ügyeiről, megfélemlítésekről, elásásról, magától értetődő természetességgel ötlött fel – nemcsak bennünk, de elsőként a joboldalisággal a legnagyobb jóakarattal sem vádolható Átlátszó.hu-nál – a kérdés, milyen szándékok is állhatnak Horváth Csaba elképzelései mögött. Az utolsó szó jogán természetesen közöljük a szocialista polgármester vasárnapi közleményét, amelyet stílszerűen azzal indít: Zugló eddig is a legátláthatóbb módon működő önkormányzatok közé tartozott, és ez ezután is így lesz. Hiába mondta Karácsony Gergely a saját szájával a 444.hu elnevezésű, Weyer Béla-díjas fakenews-blog által kiszivárogtatott felvételen, hogy a szocialisták szétlopják Zuglót; hogy Horváth Csaba azért okos, mert tudja, hol a határ; hiába mondta, hogy őt és a családját is fenyegették a szocik – a zuglói választóknak mégis MSZP-s polgármester kellett. Mint megírtuk, ennek rögtön meg is lett az eredménye, hiszen, mint kiderült, Horváth Csaba azonnal saját kezébe akarta venni a lényeges döntéseket, és még arról is gondoskodott, hogy megemelje döntéseinek összeghatárát. Hatalom összpontosítás. Forrás: atlatszo.hu/OS/MTI
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!