Azon fogunk dolgozni, hogy Újpest ismét fejlődő, erősödő város legyen

2020. október 28. 15:50

Az elmúlt egy évben azonban a megtorpanás jeleit látom.

2020. október 28. 15:50
Wintermantel Zsolt
Wintermantel Zsolt
Facebook

„Életem legszebb kilenc éve és legmegtisztelőbb kihívása volt Újpest polgármestereként a közösségemet szolgálni. A '90-es rendszerváltást követő 30 évben, minden időben, bármilyen feladattal is bíztak meg, az a cél vezérelt, hogy Újpest sikeréért dolgozzak. Csodálatos eredményeket értünk el, Újpestet virágzó, fejlődő várossá alakítottuk. Megújuló egészségügy, felújított iskolák, új uszoda, új piac és modern rendezvényközpont, szabadidős közösségi park fejlesztések, felújított utak és járdák.

Az elmúlt egy évben azonban a megtorpanás jeleit látom. Mind a helyi, mind fővárosi szinten azt tapasztalom, hogy Újpest érdekei, fejlődése és fejlesztései egyre hátrébb sorolódnak. Nem látszik sem erő sem akarat, hogy a közösségünk sikerét tovább kovácsolják. Ezért úgy döntöttem, hogy elfogadva az új kihívást, választókerületi elnökként, megújuló formában és megújuló eszközökkel ismét egy erős és ütőképes csapat szervezésébe kezdek, amelynek célja Újpest újraindítása lesz.

Azon fogunk dolgozni, hogy Újpest ismét lendületes, fejlődő, erősödő város legyen. Ebben a munkában számítok mindenkire, felekezeti, politikai hovatartozástól, pártállástól függetlenül mindazokra, akiknek a közös ügye Újpest! Gyertek, csatlakozzatok!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ElBundi
2020. október 29. 08:34
Hajrá Fradi!
EMM195
2020. október 29. 07:40
Vagyis, hajrá Wintermantel! A Varjú szégyent el kell törölni. A Déri meg szót sem érdemel, annyira senki.
briganti
2020. október 29. 07:11
Hát ez szomorú, kedves újpestiek. Ezt a prolimentalitást....biztos elégedettek vagytok, hogy nem ez a pali a polgi?
rockpapi
2020. október 28. 20:54
Azért érdemes lenne azon elgondolkodni hogy miért cserélte le az Újpesti szavazó egy sikeres polgármestert egy vidéki mérnökre, aki azt sem igazán nem is ismeri Újpestet.Ő és a Varjú nemigen tudnak pénzt szerezni a kormánytól. Valószínűleg még négy év hanyatlás jön.Befejezetlen beruházások ,pénzhiány.Déri-Varjú páros innen akar kormányt dönteni,és ez nem jót jelent az Újpestieknek.Tudom hogy ez a kerület hagyományosan balra szavaz,de legalább eddig okosan választották meg a polgármestert.Most sajnos valami ellen szavaztak,és nem valami mellett.Ez e fiatalember jókor volt jó helyen.Egy mázlista.Ha az ajtónál lévő seprünyélre ráírták volna, hogy ez az ellenzék jelöltje akkor most az lenne itt a góré.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!