Bizarr világban élünk

2020. október 01. 13:24

A toplisták élén az LMBTQ-mesekönyv.

2020. október 01. 13:24
Ungváry Zsolt
Ungváry Zsolt
Vasarnap.hu

„1945-ben a szovjetek megszállták Magyarországot. A kommunisták átvették a hatalmat. Sztálin Budapest díszpolgára lett. Rákosi pajtásról dalok születtek. Hruscsov leverte a forradalmat, Kádár vérengzést rendezett. Aztán 1989-90-ben az idő helyrezökkent, véget ért a hidegháború. Azt hittük, most már nyugalom lesz.

Erre beköszöntött a melegháború.

Írtak egy homoszexuális szempontú mesekönyvet. Ez nem baj. Magánügy. De kiadták, és boltokban árusítják. Ez baj. A CitizenGO tiltakozott, Dúró Dóra ledarálta. Ez jó. Ezek után a buzimesekönyv az eladási sikerlisták élére került. Ez bizarr.

Vajon kik vették meg? Valószínűleg (remélhetőleg) nem a szülők óvodás gyerekeiknek. Kevés anyuka és apuka szeretné, ha a gyerekéből buzi lenne. Úgyszólván senki.

Akkor kik? A liberális celebek, akik mindig csalhatatlan érzékkel állnak az abnormális oldalra? A természet törvényei szerint saját gyermeket nemzeni képtelen homoszexuálisok? Talán. Aztán odaajándékozzák rokon-, barát-, ismerős gyerekének, akik még meg is köszönik. Remélhetőleg fölteszik a polcra. Ha örökre ott marad, ám legyen. De ha egyszer lekerül onnan, valaki lapozgatni kezdi, és a mérgezés megindul.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 170 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egyvilág
2020. október 02. 13:23
Egy alapfokú gender összefoglaló: https://egyvilag.hu/temakep/050.shtml
brabant89
2020. október 02. 10:38
Köszönik szépen Dúró Dóra hatásos reklámát. Remélem küldenek pénzt Dúró Dórának, ha már ennyit segített. :)))))
Vakfolt
2020. október 02. 09:01
"Erre beköszöntött a melegháború." Zseniális meglátás. Frappánsan megnevezi a genderszar pontos működését. Tetszik.
furunkulus13
2020. október 02. 01:44
A könyvvel a hazai buzi meg transznemű lobby lőtt egy őrült öngólt. Az óvodások helyett sikerült érzékenyiteni sok sok tizezer normális szülőt, hogy ez a lobby gátlástalanul agressziv, és veszedelmes.Nagyon sok normális ember, aki mindezideig közömbösen nézte ezt a társaságot, mostantól intenziven utálja!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!