Hagyják békén!

2020. október 10. 19:49

Mélyen egyetértek a miniszterelnökkel, aki arra szólított fel: hagyják békén a gyerekeinket! De először talán ő és a barátai.

2020. október 10. 19:49
Lendvai Ildikó
Népszava

„Mélyen egyetértek a miniszterelnökkel, aki arra szólított fel: hagyják békén a gyerekeinket! De először talán ő és a barátai.

Ő persze csak szorosan felsorakozott a könyvdaráló szélsőjobb mellé. Már nem lehet tudni, hol végződnek ők, és hol kezdődik Orbán. Talán az a különbség, hogy a Mi Hazánk, a 64 Vármegye mozgalom és cégtársaik valódi hevületbe jönnek egy kis buzizástól, orrlikaik kitágulnak, orcájuk vörössé, hangjuk öblössé válik. Beindulnak, na. A kormányfőt ilyen indulatok nem érintik, csak ügyesen zongorázik a homofóbia, a cigányellenesség, a „bibsi-libsi” féle szalon antiszemitizmus billentyűin. Mikor melyik tűnik hasznosabbnak, azt nyomja le. A zongorista se szereti vagy utálja jobban a fekete billentyűt a fehérnél, vagy fordítva, csak arra figyel, hogy áll össze a kompozíció a közönsége számára.

Kapóra jött »Dúró Dóra Darálója«, ahogy Mosó Masa Mosodája mintájára a mém emlegeti.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2020. október 11. 21:44
"Mélyen egyetértek a miniszterelnökkel, aki arra szólított fel: hagyják békén a gyerekeinket! De először talán ő és a barátai." A felkiáltójel után meg kellett volna állni Tilinkó! Most mi ez a nácizás a melegháború ellen kiálló Dúró Dórát illetően? Ezt hogyan sikerült összehozni?
Felvidéki MAGYAR
2020. október 11. 19:36
Már nem kell mondanod semmit, Ildikó! Szűnj már meg létezni is, te okádék!
Asztapaszta
2020. október 11. 17:56
Azt amit ti csináltok azt a másikra kenni tipikus komcsi módszer, naponta lopnak, hazudnak,hazát árulnak,szégyelhetik magukat, ha tudnák,hogy mit is jelent a szégyen szó.
Asztapaszta
2020. október 11. 17:52
Ohio kommunista degenerált agymosott libbanytyú.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!