Meddig hagyjuk még magunkat totál hülyének nézni?

2020. november 03. 15:15

Most, hogy egyértelműen kiderült, nincs kritikus jelentőségű járvány, ugye eltörlik az összes ehhez tartozó szigorítást és korlátozást?

2020. november 03. 15:15
Árvai Attila
Facebook

„Szlovák eredmények. Szlovákiában csaknem 3 millió teszt elvégzése után, alig 1%-ban mutattak ki pozitív eredményt. Ez tény, nem fikció. (Valószínűsíthető, nálunk se lenne sokkal rosszabb a helyzet) Viszont ennek nyomán több kérdés is felmerül:

Mi volt a valódi célja a tömeges tesztelésnek? (merthogy nem a fantasztikus járvány felderítése, az majdnem biztos) Most, hogy egyértelműen kiderült, nincs kritikus jelentőségű járvány, ugye eltörlik az összes ehhez tartozó szigorítást és korlátozást? Ha pedig nem törlik el, mivel magyarázzák tovább? Ezek után maga a nép, mitől fog tovább nonstop rettegni?

Milyen okból akarják később beoltani az egész országot? (világot) Miért egy olyan vakcinával, aminek a gyártója semmilyen felelősséget nem vállal az esetleges mellékhatások miatt, azért sem, ha valaki belehal? Ki az a hülye, aki ilyen körülmények között, (se kimutatható járvány, se felelősség a vakcina hatásáért) egészségesen beoltatja magát?

Meddig lehet még etetni a tömegekkel ezt az émelyítő maszlagot? Meddig a hagyjuk még magunkat totál hülyének nézni? Mikor lesz már elég a folyamatos hazugságokból, meddig folytatják még a színjátékot? Mikor állunk már ki az igazságért, a gyerekeinkért és saját magunkért?

Akkor most a szlovák kormány ki fogja mondani, hogy: »elnézést emberek, nálunk még sincs járvány« – hiába harsogja a média? Ha nem mondja ki, továbbra is kitartanak az eredeti mese mellett? Meddig fogjuk elhinni? Végül: Mi a valódi cél, a látszatmagyarázatokon és a ferdítéseken túl? Mit akarnak velünk valójában tenni?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2020. november 04. 06:01
Kende Péterre hasonlít a bácsi, biztos olyannagyon okos is, biztos ez is lefújta az utcájukban a behajtani tilos táblát mint a Péter bácsi aki nem akart kerülni, de mégis került, csak bajba.
Akitlosz
2020. november 03. 22:47
Igazából tényleg nincsen nagy járvány, az viszont fontos lenne, hogy ez így is maradjon és ehhez kellenek a megelőző intézkedések.
alkaloidablog
2020. november 03. 20:44
Micsoda kis szar alak ez is.
mokány
2020. november 03. 19:02
Ide vezet, ha valahol csak azokat tartják a kovid áldozatának, akinek bizonyítottan nem volt más betegsége.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!