Járványügyi hiénázás ellenzéki sajtó módra

2021. március 05. 16:57

Kattintásvadász címek, féligazságok, hatásvadászat az online médiában.

2021. március 05. 16:57
Rőfös Géza
Kontra

„Mindenkinek nagyon elege van már a koronavírussal kapcsolatos, életünket hátráltató, keserítő jelenségekből.

A korlátozások, a betegségtől, szeretteink elvesztéséből fakadó félelem, az egzisztenciális bizonytalanság lassan egy éve maghatározó része mindennapjainknak.

Van azonban egy olyan kicsi, de kellően kártékony hatékony „szakmai” közösség, amely töretlenül igyekszik a „független-objektív” tájékoztatás zászlóját lobogtatva figyelmet, olvasottságot generálni az óráról órára változó helyzetből. Az se baj, ha közben bizonytalanságot, vagy pánikot keltenek.

Igen, Ön helyesen tippelt, ők a teljesen független, negyedik hatalmi ág, amely ellenőrizni hivatott a mindenkori végrehajtó hatalmat. Nevezzük őket az egyszerűség kedvéért Minőségi Ellenzéki Újságíróknak.

Az online hírfogyasztás a rendkívül nagy kínálat (de kár, hogy kisebbségben van az ellenzéki hangvételű online média) miatt gyakran korlátozódik címlapok, címek tanulmányozására. Az átlagos olvasó saját tájékozottsági igényét teljes cikkek elolvasása helyett sommás, hatásvadász állítások átfutásával elégíti ki.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2021. március 06. 14:47
Régi komcsi hagyomány szerint először a saját elvtársaitokat kell kiirtani (a la Rajkék) a vírussal is, figyeljetek a legelvtársabb Dobrevre mert lesz eredményes választás, ha marad valaki!
civis72
2021. március 05. 19:14
a mosléksajtóban csak az uszítás megy , semmi segítő szándék... ..húzni akarják a járványt amíg csak lehet....szemét gyilkos propagandisták
CirmoS
2021. március 05. 17:10
Nincs semmi következménye, ezért csinálják! Még meddig csinálhatják?!
Pierre
2021. március 05. 17:06
orban es maffiakormanya A L K A L M A T L A N
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!