Amikor a Nyugat vizionál középkort

2021. június 26. 07:12

Bordeaux-ban segélyközpontot kellett felállítani a női nemi szervek megcsonkítása miatt.

2021. június 26. 07:12
Francesca Rivafinoli
Francesca Rivafinoli
Vasárnap

„Van ez az uniós pénzmosoda, Luxemburg a neve: nagyszerűeket lehet ott kirándulni, sok bájos dolog van arrafelé, ezért nem szívesen kritizálja az ember, de azért kétségkívül emelne az ország fényén, ha ritkábban szólalna meg a külügyminisztere. Jean Asselborn ugyanis a pedofiltörvény kínálta alkalommal élve ismét magára vette a pedellusjelmezt, felemelte mutatóujját, és kifejtette: amit »a magyarok megengednek maguknak«, az »európaiatlan«, hisz »mindenkinek joga van ahhoz, hogy megválassza, hogyan kíván élni, nem a középkorban vagyunk«.

Nos. Tekintsünk el attól, hogy a külügyminiszter úr valami bűnrossz fordításból tájékozódhatott (ha egyáltalán), vagy a vonatkozó katari jogszabállyal téveszthette össze csúnyán a magyar szabályozást – tudjuk, ugye, hogy Katar egyenesen börtönnel bünteti a férfiak közötti szodómiát, sőt, úgy általában a házasságon kívüli szexet, ami azért érdekes, mert a Bayern München platinafokozatú támogatója pont Katar állam légitársasága, azaz a Magyarországot kioktató német sportvezetés vígan bizniszel egy homofób országgal. Mint ahogy az LMBT-propagandát tiltó putyini Oroszországgal is, tekintve, hogy a Magyarország-ekézésben részt vevő Schalke szponzora sem más, mint a Gazprom. Edzőtáborokba pedig lassan úgy járnak egyes német klubok a Perzsa-öbölbe, mint második otthonukba. De mindezen ne akadjunk fenn, hisz (ahogy a művelt római mondaná) a pénznek nincs homofóbiája.

Ott tartottunk tehát, hogy Asselborn úr összevont szemöldökkel leszögezte: nem a középkorban vagyunk. A kijelentésben eleve jópofa, hogy elhangzásának körülményei kifejezetten a »feudális despota helyreteszi jobbágyát« felállásra emlékeztetnek (lásd még Mark Rutte »Magyarország ereszkedjen térdre« című magánszámát). Már az is erős egy kicsit, amikor Ursula von der Leyen szégyenezi le a magyar törvényt, miközben az Európai Unió működéséről szóló szerződés 165. cikkének (1) bekezdése konkrétan rögzíti: »az Unió (…) teljes mértékben tiszteletben tartja a tagállamoknak az oktatás tartalmára és szervezeti felépítésére vonatkozó hatáskörét, valamint kulturális és nyelvi sokszínűségüket«. A luxemburgi külügyér azonban talán még eggyel kevésbé van abban a helyzetben, hogy vele egyenrangú tagállamot leckéztessen egy nemzeti hatáskörbe tartozó kérdésben – Szijjártó Péter se szokta felháborodott nyilatkozatokban kérdezgetni, hogy egészen pontosan milyen pénzek mozognak oly irgalmatlan mennyiségben a nagyhercegség bankrendszere és Oroszország között. Ráadásul itt mégiscsak egy olyan törvényről volna szó, amelyet a demokratikusan megválasztott Magyar Országgyűlés 99,4%-os elsöprő többséggel fogadott el – mert a tartózkodásokat köztudomásúlag nem kell figyelembe venni, mint ahogy arról szintén az EU kioktatott minket.

De különösen is sajátos, hogy véletlenül épp azok a nyugat-európai országok háborognak, miszerint »nem a középkorban élünk«, amelyek saját portáján már nem is kopogtat, hanem szép kényelmesen berendezkedett a középkor. Nem Debrecenben kellett tavaly segélyközpontot felállítani a női nemi szervek megcsonkításának áldozatai számára, hanem a nagymúltú Bordeaux-ban.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2021. június 26. 20:01
Európa pedofil politikusai – Egy holland aktivista legalizálni akarja a gyermekekkel való szexet – Rutte úr, mindent értünk https://pestisracok.hu/europa-pedofil-politikusai-egy-holland-aktivista-legalizalni-akarja-a-gyermekekkel-valo-szexet-rutte-ur-mindent-ertunk/
Gregorius
2021. június 26. 12:57
Ez a barbár szokás bizonyos afrikai törzseknél még ma is megy. Úgy látszik, hogy az áttelepültek ( volt francia-gyarmatokról) átvitték Európába és nehéz kiverni belőlük.
Erdőmester
2021. június 26. 12:13
Kérdem én, ugyan már mikor fognak a magyar pedofiltörvény miatt aggódó, Magyarországot elítélő "haladó, progresszív" állami vezetők ugyanilyen vehemensen számon kérni a melegellenességet az iszlám államok valamelyikén, vagy szankciókat belengetni magával az Iszlám Állammal szemben, ahol vadásznak a homoszexuálisokra. Idáig nem terjed a bátorság? Nagy a csend velük szemben.
istvanpeter
2021. június 26. 11:48
De miért kellene nekem spenótot enni, ha egyszer utálom. És hát a nagy toleráns demokratikus sokszínűségi mámorban azt is tudomásul kell venni, hogy a népesség legalább 95 %-a nem szereti a szexuális aberráltakat és nem is fogadja el a hatalmi törekvéseiket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!