Baktrián Izabella a Zöld Gerilla Mozgalom miniszterelnök-jelöltjelöltje!

2021. szeptember 07. 16:01

Izabella Szíriában született 2021. január 1-jén, nagy barna szempárokkal.

2021. szeptember 07. 16:01
Zöld Gerilla
Facebook

„Izabella Szíriában született 2021. január 1-jén, nagy barna szempárokkal. Szülei személy- és teherszállítással foglalkoztak, de menekülniük kellett a háború miatt. Útjuk során Malmöben kötöttek ki, ahonnan végül visszavitték őket Bácsalmásra, így mindannyiukat Magyarország fogadta be.

Izabella fiatal kora ellenére sokat tapasztalt a közel-keleti és az európai életből is, elsősorban az élet árnyoldalait, így pontosan tisztában van azzal, mi mindenen kéne változtatni. Feminista, transzfajú, női jelöltként egyértelmű számára, hogy Európát és benne Magyarországot csak a progresszió viheti előre. Nemcsak a szabad világhoz tartozásunk a tét, hanem az is, hogy meg tudjuk-e őrizni olyannak Magyarországot, ahová a jövőben is szívesen költöznének közel-keleti, afrikai és dél-ázsiai bevándorlók. Izabella otthonosan mozog a sivatagos tájon, de azért legalább néhány oázist meg akar óvni a klímaváltozástól, felmelegedéstől, ehhez pedig cselekednünk kell, méghozzá azonnal! Épp ezért teljes mellszélességgel támogatja a tájgazdálkodást, a vizes élőhelyek rekonstrukcióját és az agroerdészetet.

Az összellenzéki összefogás legújabb, legprogresszívebb jelöltje, aki egyszerre nő, transzfajú, közel-keleti származású, ráadásul a klímaváltozás elleni küzdelem elszánt híve is. Személye a garancia arra, hogy felszámolhassuk Magyarországon a Mészáros-féle tevemonopóliumot, és még azelőtt enyhíthessük a felmelegedés hatásait, mielőtt Mészáros Lőrinc ellopná azokat.

Legyél egypúpú vagy kétpúpú, kérődző vagy monogasztrikus emésztésű, páros vagy páratlan ujjú, szavazz te is Izabellára, hogy együtt megállítsuk Orbán minden európai és teveértékre fittyet hányó karavánját, amely diktatúrába halad! Fogjunk össze Izabella miniszterelnök-jelöltségéért, így alkossunk élőláncot, és legyünk mi Európa új, szociokultúrpolitikai selyemútja! A tevepata mindenek felett!”

Fotó: YASSER AL-ZAYYAT / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
istvanpeter
2021. szeptember 08. 10:56
Ínnye, de megijedtem, amikor a kutya azt mondta, hogy "jó napot"
Zsoel
2021. szeptember 07. 21:16
Ez a tevecsikó legalább aranyos - ami például Dobrev Kláráról nem mondható el.
zsanett-kúnrum
2021. szeptember 07. 18:39
"iiizabella göndör"
ergo07
2021. szeptember 07. 17:12
Nagggyon jó :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!