Bajnai Gordon ártatlan, egyetlen libát sem találtak nála!

2021. december 02. 17:27

És különben is, a cápák nem esznek libát ugyebár. Segítünk megérteni a Városháza-gate ügyet.

2021. december 02. 17:27
null
Paranoid Android
Paranoid Android
PestiSrácok.hu

„És különben is, a cápák nem esznek libát ugyebár. Segítünk megérteni a Városháza-gate ügyet. Bajnai Gordon nyilvánvalóvá tette a közvélemény számára, hogy Gansperger Gyula fideszes ügynök. Gyurcsány Ferenc nem mondta el az újságíróknak, hogy Bajnai Gordon fideszes ügynök, és Orbán Viktor személyesen kényszerítette őt arra, hogy belőle csináljon miniszterelnököt 2009-ben, a fideszes kétharmad érdekében. Ahogy Dobrev Klára sem mondta még ki, hogy Gyurcsány Ferenc is fideszes ügynök, akit még Demisz vezetőként állított át és utána rá, Klárára Orbán Viktor, hogy megbosszulja a 2034-es választási vereséget. Márki-Zay Péter, ha jól értettem, amit mond, viszont nem titkolta, hogy Dobrev Klára fideszes ügynök. Gansperger Gyula szerint pedig Orbán Viktor is fideszes ügynök. Valószínűleg meg van már zavarodva szegény.

Aki ezek után sem érti az ellenzéken belüli viszonyokat, az biztos a harmadik oltást is fel akarja venni. Az ellenzék láthatóan döbbenten értesült arról, hogy az ő stiklijeiket is megírja a sajtó, sőt az emberekhez, a bizonytalan szavazókhoz is eljutnak ezek az információk. Az ember már aranyporral sem szórhatja be a családi ebéden a mákos rétest, mert az a rohadt jobboldali sajtó kiszagolja és nem átallja urizálással vádolni Cseh Katalin EU-támogatás milliárdost. Cseh Katalin persze most éjszakánként forgolódva várja, hogy vajon mit derítenek még majd ki róla azok a rohadt propagandisták.

Szegény Cseh Katalin miattunk nem indulhatott a Momentum elnöki posztjáért. A botmixertől még nyugodtan, de az aranypor már betette neki a kaput. Ezekben a körökben csak a fehér port nézik el.

Az egész olyan, mint a CEU Pegazus szakos egyetemi hallgatóinak oktatási hanganyaga lopásszociológia órára. Csak eredetileg nyilván fideszes hangokkal képzelte el az alkotó. A kedves olvasó talán emlékszik A tavasz 17 pillanata című szovjet filmre. Az a náci rezsim működését mutatta be meglepően tökéletesen és hitelesen.

A jelenség megértésében sokat segített annak a felismerése, hogy csak a szovjet rendszert öltöztette más egyenruhába a rendező, melyről igen testközeli tapasztalatokkal volt pechje rendelkezni. Mindig lenyűgözött az a bizonyosság és láttató erő, amellyel a baloldali politikusok és társutas értelmiségiek ábrázolják, hogy szerintük hogyan lop a Fidesz. Pedig csak arról van szó, hogy látták már Bajnait tárgyalni.

Én még emlékszem azokra a csodás pillanatokra, amikor 2002 őszén megjelentek emberek a magyar vidéken és miniszterelnöki hivatalos névjegyeket osztogattak és mindenkinek világossá tették, őket kell bevenni a buliba, ha valaki pályázatot akar nyerni. Mai szóval cáparajzásnak neveznénk a jelenséget.”

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2021. december 02. 22:45
Primitív, filléres uszítás. Pedig a fidesz szimpatizánsai különbet érdemelnének. Vagy mégsem.
Amerigo
2021. december 02. 20:30
Libajnai Gedeont megállítja a hírtv riportere, s kérdezni kezdi: uram .... Én libát?
ptrfarkas43
2021. december 02. 20:11
Bajnait úgy vitték be az erdőbe, mint Döbrögit Matyi, ha jól tudom ott is valami épület mutyi volt.
kiss.istvan770
2021. december 02. 19:29
Persze hogy nem. Mit kezdett volna a libákkal? :) Az árát lopta el.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!