Nem pezsgőzni fog, hanem szorulni, miniszterelnök úr!

2021. december 02. 11:01

Viktor, azt a pezsgőt jobb lesz, ha ott hagyja a hűtőben! Majd levonjuk az eddigi számlájából.

2021. december 02. 11:01
null
Ujhelyi István
Ujhelyi István
Facebook

„Napra pontosan egy évvel ezelőtt a Fidesz miniszterelnöke behűteni való pezsgőről és »Brüsszel felett« aratott győzelemről beszélt, mondván a zsaroló akciójával sikerült megállítania a magyar kormánnyal szemben is elindítani javasolt jogállamisági mechanizmust. De a hazug embert mindig utolérik, a sánta kutya ráadásul köröket ver Orbánra. Bármennyire is erőlködött a kormánymédia és az udvari elemzők hada, már azzal önmagát cáfolta a magyar kormány, hogy az általa »megállított« jogállamisági mechanizmust megtámadta az Európai Unió Bíróságán.

Az uniós testület mai, főtanácsnoki véleménye most újabb pofon a hazugságspirálba keveredett fideszes kormányzatnak. Ma ugyanis egyértelművé vált, hogy a bíróság szinte bizonyosan el fogja utasítani a jogállamisági mechanizmus megsemmisítésére vonatkozó magyar-lengyel, vagyis Orbán-Morawiecki bedványt. Ha pedig így lesz, akkor a Fidesz miniszterelnöke is szorulni fog, nem pedig pezsgőzni.”

Nyitókép: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Puffin75
2021. december 04. 06:43
Ameddig ilyen mocskos hazaárulók mint Újhelyi, Cseh, Donáth, Dobrev "képviselik" hazánk érdekeit Brüsszelben addig nagy bajban vagyunk és fokozott erővel kell védekeznie a kormánynak.
Sibelius
2021. december 03. 23:47
Pityu, 22-re hűtök egy pezsgőt neked. Ha nyertek a tied. Ha veszítetek előttem fogod meginni az egész üveget. Ha nem, beléd öntöm. Az utóbbitól be vagy sz...a.
TOM66
2021. december 03. 09:41
Az MSZP támogatottságáról néhány szót,ha lehetne................
kitiltott
2021. december 03. 08:39
Csak egy napig lenne olyan Oláh itthon mint amiről ezek pofaznak.. Ki lehetne lőni a holdra komplett moslekos vödröt.. Hol kell adakozni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!