Ez a baj, liberális barátaim. A fölényeskedő gúny

2022. március 14. 18:12

Tanuljatok meg végre megérteni bennünket. Vagy maradjatok fölényes gúnyolódók, örök ellenzékben.

2022. március 14. 18:12
null
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

„Nemzeti dal

Ez a baj, liberális barátaim. A fölényeskedő gúny. Most éppen napok óta gúnyoljátok a Nemzeti Dal új feldolgozását, mert nem bírjátok ki, hogy ne gúnyoljatok ki mindent, ami a jobboldal szívéből jön.

Az a helyzet, liberális barátaim, hogy ez az új feldolgozás az én szívemből is jön. Akik énekelnek benne, minden esendőségükkel együtt is kedvesek a szívemnek.Tanuljatok meg végre megérteni bennünket. Vagy maradjatok fölényes gúnyolódók, örök ellenzékben. Ha így lesz, csak ti tehettek róla.”

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
T. Péter
2022. március 15. 12:01
Amihez csak hozzányúltok, Gábor, amihez csak hozzányúltok... https://www.youtube.com/watch?v=3icUSBzMki8
Jose
2022. március 15. 07:50
A Bencsik egy nagyon okos ember. Aki szokta nézni a műsorokat, amikben részt vesz, vagy olvassa, az látja, tudja. Most is jól fogta meg a kérdést, ismeri a mocskos, mindenen fanyalgó, ostoba kommunisták észjárását. Megnéztem, meghallgattam: az ég-világon semmi baj nincs a zenével, az előadással. Tolcsvay is olyan, mint a Bródy.
amca
2022. március 14. 23:31
Nem az a baj ,hogy állibsik. Az a bajuk ,hogy most csoró ,megélhetési bűnözők lettek. Diplomás senkik. Hajléktalan kinézetű ,rosszul öltözött bunkók,akinek a parizer is álom. S ,ez így is marad.
bpe
2022. március 14. 23:22
elképzeltem!! teccett. :DD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!