Hadházy Ákos most – ha jól értem – éppen azt veti a szememre, hogy vidéki kocsmákban kérdezünk

2022. április 27. 11:05

Hogy megtudjuk miért vertek el minket úgy, mint jég a határt.

2022. április 27. 11:05
null
Ungár Péter
Ungár Péter
Facebook

„Hadházy Ákos most – ha jól értem – éppen azt veti a szememre, hogy olyan eseményeken veszek részt, ahol vidéki kocsmákban megkérdezzük az egyébként nem csak fiatalokból álló résztvevőktől, hogy szerintük miért vertek el minket úgy, mint jég a határt.

Mivel elég egyértelműnek tűnik, hogy a negyedik kétharmad még ki sem hűlt teteme mellett bennem több a kérdés, míg képviselőtársamban sokkal több a válasz így, ezért megpróbálom néhány kérdéssel mederbe terelni a beszélgetésünket. Ha arra jutunk a negyedik kétharmad után, hogy ebben a rendszerben nem lehet megverni a Fideszt, akkor miért reméljük, hogy a kulturális bizottság alelnöki helyéről való lemondástól gyökeresen változik a helyzet? Egyáltalán mit remélünk attól a politikától, aminek az a fő mondanivalója, hogy a kormányváltás teljesen esélytelen?

Én például őszintén nem tudom, hogy van-e lehetőség a Fidesz rendszerében legyőzni a Fideszt, de abban elég biztos vagyok, hogy a válaszhoz közelebb vinne, ha egyszer mi úgy együtt az ellenzéki oldalon tudnánk egy jó kampányt csinálni.

Ha végre egyszer nem magunkról, hanem a választókról beszélnénk egy választást megelőzően: annyi mindennel próbálkoztunk már, egy esélyt ennek is lehetne adni. Én teljesen egyetértek abban, hogy az ellenzéknek igazságtalan módon kisebb szelet jut a nyilvánosságból, mint a Fidesznek. De őszintén nem értem, hogy miért nem az a helyzet megoldása, ha a választópolgárok által is érzékelt problémákról beszélünk a nekünk jutó időben.”

Kapcsolódó

Hadházy Ákos: Nagy baj van, ha a tragikus vereség után egy ellenzéki vezető szerint a kocsmázás ideje jött el
De a kocsmázásnál sokkal nagyobb baj, hogy hétfőn Ungár mosolyogva bemegy a Parlament nyitó ülésére. Bővebben is érdekel...

De a kocsmázásnál sokkal nagyobb baj, hogy hétfőn Ungár mosolyogva bemegy a Parlament nyitó ülésére.

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Perczel Éva
2022. április 28. 08:12
"Hogy megtudjuk miért vertek el minket úgy, mint jég a határt." és mint Sallai R. lónak a Hadházyját.
rollotomasi
2022. április 28. 06:44
Bemegy a buzi a vidéki kocsmába, hogy megkérdezze, miért verték el őket úgy, mint jég a határt, erre úgy elverik, mint jég a határt!
hátakkor
2022. április 28. 05:51
Azt Hadházy sem tartja reálisnak, hogy ne vegyék fel a mandátumokat, mert pénzt és lehetőséget kapnak vele: „Kapunk benzinkártyát, el lehet menni helyszínekre, kapunk stábot, tudunk embereket fizetni, akik segítik a munkánkat. Ezt használjuk ki.” Öreg vagyok, kell a pénz!
westend
2022. április 27. 23:39
'egyetértek abban, hogy az ellenzéknek igazságtalan módon kisebb szelet jut a nyilvánosságból' - addig jó amíg ezzel az olcsó, hazug vigasszal áltatjátok magatokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!