Jó, de akkor Kövér fizetését csökkentsük le a pedagógus átlagbérre

2022. október 04. 17:55

Mert ugye egy tisztességes házelnök nem a fizetésétől teszi függővé a teljesítményét!

2022. október 04. 17:55
null
Szabó Szabolcs
Facebook

„Jó, de akkor Kövér fizetését csökkentsük le a pedagógus átlagbérre, és vonjuk meg az összes juttatását (autó, lakás, miazmás); írjuk neki elő, hogy legalább 26 órán át vezesse a parlamenti üléseket, valamint állandó helyettesítéssel oldja meg még legalább két szakbizottság üléseinek a levezetését; vonjuk meg az összes döntési jogkörét (pl. nevezzünk ki felé egy Politikai Központot, amelyik bármikor és bármiben utasíthatja); bocsássuk el az összes munkatársát, akik a munkáját segítik és szervezik; a parlamenti forgatókönyvekbe írjunk bele hosszú szó szerinti Esterházy, Nádas és Spiró idézeteket, amit neki kötelező felolvasni a napirendi pontok között; vezessük be a házelnöki önértékelést, aminek az értékelését adjuk ki az ellenzéki frakcióvezetők asszisztenseinek; végül írjuk neki elő, hogy mostantól ő vezeti a szó szerinti jegyzőkönyveket, ő adminisztrálja le a hiányzásokat, valamint kezeli a Parlexet. Mert ugye egy tisztességes házelnök nem a fizetésétől teszi függővé a teljesítményét!”

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Onlye
2022. október 07. 08:03
1 perc mulva sirva könyörögne
pemete jakab
2022. október 05. 20:24
"Jó, de akkor Kövér fizetését csökkentsük le a pedagógus átlagbérre" Választott politikusainak kellene példát mutatni: átlagbérből megélni. Mert hisz ők a hazára esküsznek fel, így feltételezhető, hogy nem pénzért csinálják, hanem szívből.
nyugalom
2022. október 05. 11:25
Hülye demagóg!
acsko
2022. október 05. 09:07
Kövérnek ez kétségtelenül szerencsétlen mondata volt. Lényegében egyébként igaz, de akkor is szerencsétlen és nagyon könnyen kikezdhető. Kövérnek megvan az a tulajdonsága, hogy tud ilyen meggondolatlanul beszélni, ezért is szokott ritkán szerepelni a nyilvánosságban. Ráadásul most ezt azért is külön gáz, mert a tanárok mellett mindenki kiáll, fideszes, nem-fideszes egyaránt. A tanárok ügye össztársadalmi elégedetlenséget indíthat el a kormány ellen. Természetesen, az uszítók rávetik magukat a lehetőségre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!