A „közmédia” igazat mondott

2022. november 05. 09:41

Ez 2022-ben egy hír Magyarországon.

2022. november 05. 09:41
null
Molnár Áron „noÁr”
Facebook

„Tegnap az MTVA-ban beolvasták az oktatási követelések 9 pontját, ami utána jött, az nagyon szomorú volt. Senki nem hitte el. Akinek elmeséltem, azt kérdezte, hogy »Részeg vagy Áron?« Volt, aki majdnem leesett a székről, amikor elmondtam, de volt, aki nemes egyszerűséggel azt gondolta, hogy kamuzok és a Telex-en és a 444-en ellenőrizte le azt, hogy a köztévé tényleg elmondta-e azt, ami történik.

Ez a viszonyunk az adóforintjainkból fenntartott közmédiához. Nem hisszük el, ha igazat mondanak, ha valódi tájékoztatást adnak. Tehát mi fizetjük meg azt is, amikor hazudnak. Vajon érdemes-e megelégedni azzal, hogy beolvasták a pontokat, vagy meglátjuk végre azt, hogy a társadalmi presszió az egyetlen alternatíva arra, hogy ezt a rendszert megváltoztassuk. A közös nyomásgyakorlás, a szolidaritás erősítheti meg ezt a pressziót. Most erőt kell nyernünk a hónapok óta összekovácsolódó szövetségekből és bővítenünk kell azokat.”

Fotó: Facebook-videó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
certus
2022. november 06. 20:49
Kinéztél a buburékodból, gyerek?
bunko_jobbos
2022. november 06. 20:41
"Ez 2022-ben egy hír Magyarországon." Te szerencsétlen, idegenszívű barom! Mi a faszom az, hogy "egy". Nem angolul kéne minden nap híreket nézni, és olvasni, és akkor tudnál magyarul beszélni. Mi az, hogy egy hír? Tudom, hogy angolul így kell mondani, magyarul így hangzik: "Ez 2022-ben hír Magyarországon" Gyerekkoromban ez még egyértelmű volt, de annyit hallottuk a hülye angol dumát, hogy sajnos még Orbán is sokszor mond ilyeneket. De azért nem kéne mindent átvennünk, meg kéne próbálni ragaszkodni egy kicsit a hagyományainkhoz. EMlkészem, a középfokú nyelvvizsgámon az volt a példamondat: a cat is an animal. Az volt a helyes megoldás, hogy a macska állat. Ma már sokan úgy mondanák, hogy a macska egy állat, és eljön majd az az idő, mikor az lesz a helyes, hogy egy macska az egy állat. Faszság, van saját nyelvünk, használjuk már egy kicsit!
Reszelő Aladár
2022. november 06. 17:19
Áron ha szerinted mindenki az m1-et nézi, akkor miért az RTL a legnézettebb TV? Vagy ez is csak valami propaganda? A hirdető is gondolom sík hülye, mert nem a legnézettebb TV-ben költi a legtöbb pénzt.
Misa
2022. november 06. 17:03
Hülyegyerek kell csoki?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!