Nagyon szomorú, hogy Orbán Viktor csak most, évek elteltével kapcsolt

2023. január 26. 20:53

Az uniós tagállamok többsége már rég költi a Helyreállítási Alap pénzeit.

2023. január 26. 20:53
null
Cseh Katalin
Cseh Katalin
Facebook

„Nagyon szomorú, hogy Orbán Viktor csak most, évek elteltével kapcsolt. Amíg Magyarország csak a programokat dolgozza ki, addig az uniós tagállamok többsége már rég költi a Helyreállítási Alap pénzeit: például kórházakra, iskolákra, klímavédelemre, munkahelyekre.”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2023. január 31. 12:34
Nagyon szomorú, hogy még mindig szabadlábon vagy te rühes magyarellenes, M.o. ellenes mocskos kanadai kurva!
Odone Ricci
2023. január 28. 17:40
Nem kellett volna feljelentéseket küldeni az EU-Bizottságnak "korrupció" és "jogállamiság sértés" miatt, valamint az EU-Parlamentben a magyar képviselőknek nem kellett volna nagyokat vihogni, amikor leteremtették Orbánt. Egyedül Salvini állt ki mellette és kikérte ezt a pimasz hangnemetegy államfővel kapcsolatban . --- Katácska, akkor kellett volna legalább meghúznia magát és nem az ország ellen szavazni társaival. Nem gondolja ? Most itt az eredmény, vegzálják Magyarországot, így önt és kisfiát is érinti majd (hacsak nem előbb búcsút mond az országtól).
machet
2023. január 27. 20:46
Amikor a komcsi bolha köhög.Istenem,az élet mindig dob fel ilyen sz@rokat.
Toportyán zsóti
2023. január 27. 19:44
Szánalmas ami itt megy keresztény lelkületű demokrata nemzettársaim. Valahogy nem mutassátok kultúrfölénytek. Tőletek lejjebb már semmi nincs csak holnapi tenmagagatok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!