Régen a gyereknapról nagyjából az ugrálóvár, a fagyi, a vattacukor jutott eszembe

2023. május 28. 19:51

Groteszk, hogy nagyon sok diák most azért aggódik, hogy lesz-e hová visszamennie ősszel.

2023. május 28. 19:51
null
Cseh Katalin
Cseh Katalin
Facebook

»Gyerekek vagyunk! Gyerekek vagyunk!«

Még mindig hallom, ahogy gyomorból kiáltják a rendőrsorfalra nézve. Egyszerre dühből és meghökkenésből. Mert a Karmelita előtt könnygázt fújtak a gyerekekre, közvetlen közelről. Olyan diákokra, akik az oktatás javulásáért, a saját és majdani gyerekeik jövőjéért mentek tüntetni.

Régen a gyereknapról nagyjából az ugrálóvár, a fagyi, a vattacukor jutott eszembe. Ez sajnos idén teljesen felülíródott. Régen a diákok ilyenkor, május végén már türelmetlenül várták, hogy legyen vége a sulinak, kezdődjön a nyári szünet, és ne is lehessen hallani se leckéről, se az iskoláról. Groteszk, hogy nagyon sok diák most azért aggódik, hogy lesz-e hová visszamennie ősszel.”

Nyitókép: Cseh Katalin Facebook-oldala

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 165 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ja6ni
2023. május 31. 19:23
Idefigyelj, te idióta cseh katka! Te globalista vagy. Oké! Világkormányt akarsz, mint gazdáid a háttérhatalom pénzeszsákjai. Oké! Legyen. De csak abban az esetben egyezek bele, ha Orbán Viktor lesz ennek a kormánynak a feje és Ő állíthatja össze a világkormány tagjait. Minden más esetben elutasítom a törekvéseiteket. Úgy is mondhatnám, a bőr hűljön rátok!
grad
2023. május 30. 17:28
Az Isten mentse meg ezektől az országot!
grad
2023. május 30. 17:28
Régen a gyereknapról nagyjából az ugrálóvár, a fagyi, a vattacukor jutott eszembe" Hát, nekem se az, hogy rendőrökre támadok.
Wezuv
2023. május 30. 09:28
Hogy van bőr a pofáján egyáltalán bármit is mondani!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!