Protipp az Európai Parlamentnek

2023. június 01. 15:53

Gyakoroljátok azt, amit prédikáltok.

2023. június 01. 15:53
null
Orbán Balázs
Orbán Balázs
Twitter

„Irónia a javából! Marc Tarabella európai parlamenti képviselő, akit korrupcióval vádolnak és börtönbüntetést is kapott, visszatért az Európai Parlamentbe, hogy Magyarország uniós elnöksége ellen szavazzon, mert... kitalálta, »korrupció«.

Protipp az Európai Parlamentnek: gyakoroljátok azt, amit prédikáltok.”

A korrupció miatt letartóztatott EP-képviselő szerint korrupció miatt nem alkalmas hazánk a soros elnökségre

A képviselő ült börtönben, majd házi őrizetbe került, onnan visszaült az EP-be, most pedig erkölcsi ítéletet mondott Magyarországról.

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LancelotDuLac
2023. június 03. 08:02
"Gyakoroljátok azt, amit prédikáltok." Bagoly mondja verébnek - ez rátok is vonatkozik seggfej!!! XDDD
Lajoss
2023. június 02. 15:14
Balázs,a magyar maffiaállamra vagy olyan büszke?
dryanwolf
2023. június 01. 18:47
"Gyakoroljátok azt, amit prédikáltok." KiDNePperek és kaszinókeresztények, hagyjátok békén a gyerekeinket...!
tapir32
2023. június 01. 16:57
Magyarországon az ellenzék 13 éve mást sem csinál, mint az állítólagos korrupciót vizsgálja, feltételezések, fantázia szülemények, pletykák alapján. Tény alig van vagy nincs, ahol van, azt a hivatalos szervek hivatalból vizsgálták/ják. Akik, bizonyítatlan híresztelések, feltételezések alapján pálcát törnek mások felett, lopással, csalással, korrupcióval vádolnak másokat, azok nem a jogszerű, tisztességes eljárás hívei. Mocskolódók, hangulat keltők, prejudikálók. Becstelenek! Az ártatlanság vélelme mindenkit megillet! Orbánt és a kormányt is! Az ellenzék korrupcióról, lopásról szóló hangzatos szólamaira a bizonyíthatatlanság a bizonyíték. Így működnek az összeesküvés elméletek! Magyarországon a korrupció elleni harc és a jogállam kiépítése azzal kezdődött, hogy a Fidesz 13 éve kormányt alakított. Kivágták a hatalomból a korrupt, aljas semmirekellőket! Egyetérteni a hatalommal nem szolgaság hiszen, azért kerültek hatalomra mert sokan egyetértettünk velük! Ilyen a demokrácia!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!