Döntős a Compact Disco

2012. május 23. 08:40

A magyar csapat sikerrel vette az első akadályt az 57. Eurovíziós Dalfesztivál elődöntőjén, a döntőben másodikként énekelnek majd.

2012. május 23. 08:40

Bejutott a Compact Disco az 57. Eurovíziós Dalfesztivál fináléjába. A Magyarországot képviselő zenekar a bakui verseny keddi, első elődöntőjében a 18 előadóból a tíz legjobb közé került a szakmai pontok és a közönségszavazatok kombinációja alapján kialakult összesítésben, így került a szombati döntőbe. Időközben az is eldőlt, hogy a fináléban  a Magyarországot képviselő Sound of Our Hearts című dal másodikként fog elhangzani, mivel a Compact Disco énekese az éjszakai sorsoláson a kettes számot húzta.

 

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
slomovicz
2012. május 24. 12:09
Ez a szám se rossz. http://www.youtube.com/watch?v=acurEDCrLgk
wartog
2012. május 24. 09:25
sztem itt most teljesen felesleges bármilyen fanyalgás.Ott vannak a Magyarok, nem is rosszak, szurkolni kell nekik oszt kb. ennyi.
Felebarát
2012. május 24. 08:06
jah végülis mit várunk a környező országoktól, egytől egyig utál minket mind... de ez mit sem vesz el abból, hogy hajrá fiúk... van aki csak ezt az egy számukat ismeri, van aki rajong értük, aki volt a koncertjükön, az másképp gondolkodik utána...ennyi
Shamrock
2012. május 24. 08:05
Veletlenul lattam a magyar szamot, eleg jo, gratulalok a Compact disconak. Az eleg gaz, hogy bejutott a dontobe a orosz venasszony kommando, lehetne valami minimalis elvaras.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!