Ilyen egy szabályos virsli

2013. december 30. 18:55

A frankfurti típusú és a juhbeles virsli a két légnépszerűbb szilveszterkor: a megszokott mennyiség négy-ötszörösét vásárolják ilyenkor az emberek, körülbelül öt-hatezer tonnát. Az RTL Klub utánajárt, milyennek kell lennie a virslinek.

2013. december 30. 18:55

Legalább 30 milliméter átmérőjű, legalább 40 százalék hústartalmú, legfeljebb 25 százalék zsírtartalmú és maximum 2,5 százalék sótartalmú a szabályos virsli, derül ki az RTL Klub riportjából. Többnyire disznóból vagy baromfiból készül, és a minőségi termékek kilónkénti ára ezer forint felett található. A NÉBIH tippeket is ad az elkészítésére: mivel a virsli egy eleve főtt húskészítmény, ezért felesleges megfőzni, egy két-háromperces vízfürdő bőven elég ahhoz, hogy ideális állapotban kerüljön a tányérra.

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Trianon
2013. december 31. 12:12
Beszédes szalagcim: "A győri Lidlben, Sparban vagy Tescóban olcsóbb az ünnepi kosár?" Még csak véletlenül sincs magyar üzletlánc a listán Támogassuk csak a multikat aztán meg itt sírjunk hogy mennyire szarul megy az ország szekere meg @anyázzuk egymást a politikai hovatartozása miatt. Na ezért tart itt ez a ku..a ország(by gyurcsány)
Trianon
2013. december 31. 12:08
És ahhoz képest hogy lopnak tűlük nem is keresnek rosszul: 612 Milliárdos forgalom mellett 4.5 Milliárd tiszta nyereség (2011-es adat) http://www.kisalfold.hu/gazdasag/a_leggazdagabb_magyar_cegek_a_gyori_audi_adozas_utani_eredmenye_a_legmagasabb/2291210/
Trianon
2013. december 31. 12:01
tecso TITKOK Szerzo: G.M.(Gazdaságos Munkatárs) Ez a könyv durva. Frankón. Nem azért mondom ezt, hogy maguk megvegyék, habár általában ez a cél egy ilyen ajánlóban. De ez most tényleg az. A srác vagy nagyon bátor, vagy nagyon hülye, hogy ezt így le merte írni. Ez a könyv arról szól ugyanis, hogy miként lopják szét az ország egyik legismertebb áruházát a dolgozók és a vásárlók. Ebbol a könyvbol kiderül az, hogyan muködik, vagy nem muködik az áruház biztonsági szolgálata, hogy lehet eladni a romlott csirkét és átcímkézni a lejárt szalámit, miként lehet elpasszolni a fényre olvadó számítástechnikai termékeket, sot az is, hogyan készül a tecso top tízes könyvlistája, amelyen ez a kiadvány hétszentség, hogy nem fog szerepelni. A szerzo - nem csodálom, hogy álnevet használt - elmeséli, hogyan kell viselkedni, ha lopáson kapják magukat, hogyan tudnak szert tenni plazmatévére egy cukrosbriós áráért, vagy mi a buli egy eltitkolt bombariadóban. Hogy igaz-e? Sokat agyaltam rajta, de a srác olyan oszitességgel írja le, amiben o maga is benne volt, hogy kénytelen vagyok hinni neki. És hogy ugyanott fogják-e halálra röhögni magukat ahol én? Nem tudom...Hogy ugyanott fognak borzongani, rémüldözni, vagy csodálkozni, ahol én? Ezt sem tudom. DE hogy hozzám hasonlóan, ugyanúgy nem fognak tudni bemenni egy tecso üzletbe, mint azelott...Na, azt garantálom! Árpa Attila http://bennfentes.files.wordpress.com/2008/07/tesco_titok.doc http://bennfentes.files.wordpress.com/2008/07/tesco_titok_2.doc
Trianon
2013. december 31. 11:52
A frakfurti virsli ~1100ft ps árából következik hogy az feltehetőleg van hús is, és tényleg emberi fogyasztásra készült A Lidl 500Ft os "virslije", de főleg a tecsó (pár éve)400!!!!FT 100% hogy élelmiszeripari hulladékból, lejárt zöld színű húsokból és egyéb galádságokból készült Nem véletlen hogy aki dolgozott konzervgyárban, többé sohasem eszik konzervet
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!