Illegális boltban árulták a lejárt chipseket

2016. szeptember 01. 08:58

Illegális élelmiszerüzletet zárt be legutóbbi ellenőrzésén a Nébih Törökszentmiklóson: lejárt minőségű chipseket árultak egy családi ház udvarán.

2016. szeptember 01. 08:58

A családi ház udvarán berendezett illegális boltban hűtést nem igénylő, részben helyben csomagolt élelmiszereket forgalmaztak. Az üzemeltető kereskedelmi engedéllyel nem rendelkezett és nyilvántartásba vételi kötelezettségének sem tett eleget. A helyszínen összesen több mint 240 kg élelmiszert találtak a NÉBIH – írják a honlapjukon.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2016. szeptember 01. 13:13
fideSZDSZ MAFFIA hírek: „Ki sem írt, vagy gyanús közbeszerzéseket talált a KLIK 10 milliárd forintos projektjénél Hadházy Ákos, az LMP társelnöke. Ráadásul a politikus szerint többi alibi-tanulmányt készítettek, amelyek sok helyen szóról-szóra megegyeznek egymással. A program költségvetése szerint csak bérköltségre 2 milliárd forintot fizettek, de 1,5 milliárdért vásároltak szellemi termékeket.” http://index.hu/belfold/2016/09/01/korrupcioinfo_copy-paste_tanulmanyok_lettek_a_xxi._szazadi_kozoktatasi_projekt_milliardjaibol/ „Hatvanban egy éve tart a harc a fideszes polgármester és a volt városvezető, az államtitkárként dolgozó Szabó Zsolt között. Az egykor jóban lévő, gördülékenyen együtt dolgozó páros összekülönbözése odáig fajult, hogy Szabó Zsolt lesöpörte az asztalról a polgármestert támogató Mészáros Lőrinc írásbeli ajánlását is. Megnéztük, honnan indult az ügy, és mi vezetett a vérre menő csatáig.” http://index.hu/belfold/2016/09/01/hatvani_fidesz_belharc_szabo_zsolt_nfm_horvath_richard/ „Az N1TV robbantott a Bús Balázs-ügyben. Eredeti dokumentumokkal bizonyítva, hogy Óbuda fideszes polgármestere szoros viszonyt ápolt a diszkópápával, így VIP vendégként ingyen szórakozhatott a Vizoviczki-birodalomban. Hiába a vallomások, az ügyészség nem hallgatta ki a kormánypárti politikust és Bús Balázs sem nyilatkozott az ügyről.” http://alfahir.hu/terhelo_vallomasok_a_fideszes_polgarmester_ellen_az_ugyeszseget_nem_erdekeli_ont_igen
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!