Szél Bernadett: Bőven kimozdultunk a komfortzónánkból

2018. március 28. 08:05

A Szavazz Rám! műsorába látogatott az LMP miniszterelnök-jelöltje.

2018. március 28. 08:05

„Ez a kapu úgy tűnik bezárul, de nem miattunk, ezt le tudom szögezni. Bőven kimozdultunk a komfortzónánkból jobbra is és balra is, viszont ha egy kapu bezárul, egy újabb kinyílik” – mondta az ellenzék egyeztetéséről az LMP miniszterelnök-jelöltje.

Szél Bernadett a Szavazz Rám! műsorában a választások előtti tárgyalásokról nyilatkozott, Hódmezővásárhely sikeréről fejtette ki véleményét, az utca emberével beszélgetett, majd bepillantást engedett a választásokig várható kampányfolyamatok alakulásába is. 

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Newman
2018. március 28. 22:13
Affenét! Szélkerékből, egy sem nem lesz! HÁLISTENNEK! Át kellene már világítani, ezeket a szélkerékfetisisztákat!!!!! Kinek szolgálnak????
atila68
2018. március 28. 17:07
Reality showt csinálni meglehetősen szinten aluli egy miniszterelnök jelölt részéről. Én kérek elnézést amiért öt percnél többet nem szántam rá, elég volt.
Korrupt Kornél
2018. március 28. 16:10
Berni, tudod, ha kiállnál a mikrofon elé és nagyjából a következőket mondanád: Én, Szél Bernadett esküszöm, hazámat minden áron megvédem úgy a migránsokkal szemben, mint a milliárdosok lopakodásával szemben, nem leszek áruló még akkor sem, ha a brüsszeli mocsadékok ellenszenvét vívnám ki. Helyette megkapnám biztosan a magyar nép nagy részének megbecsülését, mint a hazát védő és nem eláruló politikus. Nem beszélek és nem ígérgetek megvalósíthatatlan dolgokat... valahogy így....
Burmin
2018. március 28. 14:45
Bernike vidéken nullák vagytok !!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!