„A faszomat bele!” – új baloldali „csillag” született az október 23-i tüntetésen (videó)

2022. október 23. 21:07

„Ha el sem hiszed, hogy én, és mi vagyunk a jelen, és a kibaszott jövő” – szögezte le felszólalásában Pankotai Lili.

2022. október 23. 21:07
null

A tanártüntetésnek induló, aztán baloldali tüntetéssé váló október 23-ai megmozdulás során egy pécsi végzős gimnazista, Pankotai Lili egy slam poetry-re emlékeztető „művet” adott elő. 

„Csütörtök van, épp olyan, mint az összes többi a többi közül” – kezdte a gimnazista az előadását. Pár sor után azonban gyorsan obszcenitásba fordult a dolog és olyan magasröptű mondatok hangoztak el a színpadon mint: „Azt hiszed ki tudod törölni a gondolkodást? A faszt!”, a „nekem soha nem az lesz az első, kedves HírTV, hogy éppen ki-kinek a faszát szopja teli erőből, hanem, hogy vállalja-e a véleményét bárkivel szemben” illetve 

A felszólalás alatt többen ujjongtak és éljeneztek. Közben pedig egy másik tüntető egy „Putyin finom fasza” feliratú plakátot lengetett, amely már korábban is feltűnt a tüntetés alatt.

A teljes performansz ide kattintva nézhető meg, 1:35:44-től.

Nyitókép: Képkocka a videóból

Összesen 442 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Héja
2023. október 23. 08:02
Egyre unalmasabb kis exhibi picsa (hogy stílusos legyek). És ez a ballibek tündérkéje....
tapir32
2023. október 23. 06:57
Szégyen! Azok is komoly kihívásokkal küzdenek, akik ezt a szerencsétlent felhasználják és/vagy mentegetik!
llnnhegyi
2022. december 25. 12:35
Pankotai Lilu divatot teremtett a 18 éves prostiknak. ( Bizonyára a friss hús,jót tesz a piacnak! Soha nem lesz belőle Jean d' Arc,akit a franciák máglyára segítettek. Mint egy velejéig romlott nép. 1792 gyilkoltak esztelenül. Corday Sarolta sem lesz,aki megölt egy diktátortsegédet. Fejét vették. Le Monde, háborús uszító gyűlöletkeltő tökkelütött szerkesztőség! Lilu prostituált lesz? A büdös száj, már meg van.
indikém
2022. október 26. 14:17
Természetesen inkább egy Tálib harcossal taposnám ki a belit ennek a kurvának minthogy egy levegőt szívjak vele.Ez nem tartozik az emberi fajhoz.Helye a komposztban.Amikor elrothad hasznot hajt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!