Az amerikaiak már nem mindenben elégedettek Zelenszkijjel - Mandiner Stratéga Horváth Józseffel

2022. december 22. 18:22

Az amerikai és orosz titkosszolgálat felvette egymással a kapcsolatot. De hogyan kell elképzelni a titkosszolgálati kapcsolatfelvételt? Úgy, mint a filmekben? A korábbi titkosszolgálati szakember elárulta nekünk. Mandiner Stratéga Horváth Józseffel, az Alapjogokért Központ biztonságpolitikai szakértőjével. 

2022. december 22. 18:22
null
Pócza István
Pócza István

A karácsonyhoz közeledve érdemes a pozitív dolgokról is beszélni. Egy háború kapcsán mindig nehéz pozitív dolgokat mondani, de a jelen helyzetben mindenképpen annak tekinthető, hogy az amerikai és az orosz titkosszolgálat tárgyalni kezdett egymással. És nem csupán tárgyal, hanem a tárgyalás tényét kölcsönösen kiszivárogtatták. Ez azt jelenti, hogy egy nagyon fontos szinten elindult a közeledés. A titkosszolgálati csatornákat követi a hivatalos diplomácia. A kiszivárogtatásból egy másik fontos dologra is fény derült: az amerikaiak már nem mindenben elégedettek Zelenszkijjel. 

 

A teljes beszélgetés itt tekinthető meg: 

 

A beszélgetés podcast formában is meghallgatható itt. 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csubszi
2022. december 22. 22:19
Patriotra kötözve küldjék vissza!
káli
2022. december 22. 20:56
Bizony ezért csak egymilliárd nyolszázmillió dollárt adtak, mi lett volna ha elégedettek!
gyaloggos
2022. december 22. 20:50
PUTYIN ezt nem csak úgy NYILATKOZTA! E MÖGÖTT az USA-val történt egyeztetések vannak, s azokról ZELENSZKIJ semmit nem tud!
gyaloggos
2022. december 22. 20:47
"minden konfliktust diplomáciai tárgyalások zárnak le, és annál jobb, minél előbb megérti ezt az ellenfél - írja az MTI.  "Arra fogunk törekedni, hogy ez minél előbb befejeződjön. Minél gyorsabban, annál jobb" - mondta, hozzátéve, hogy Oroszország sosem utasította el a párbeszédet, a béketárgyalások felújítását. Furcsának nevezte, hogy Kijev megtiltotta önmaga számára a tárgyalásokat." Hm....?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!