Románia messze nem hagyta le Magyarországot – REAKCIÓ Sebestyén Gézával

2023. május 05. 17:00

Még Románia is lehagyja a lecsúszó Magyarországot, vagy mi jövünk fel Ausztria nyakára? Heti hírmagyarázat és világmegfejtés ezúttal az MCC Gazdaságpolitikai Műhelyének vezetőjével, Szilvay Gergellyel és Kohán Mátyással.

2023. május 05. 17:00
null

  • Elhúz-e Románia Magyarország mellett?
  • Jobban keresnek-e a románok a magyaroknál?
  • Kihez és mihez érdemes magunkat hasonlítani, ha a gazdaságpolitikánk sikerességére vagyunk kíváncsiak?
  • Miért van még mindig 25 százalék felett a magyar infláció?

Ezekről is szó esett a Mandiner kibeszélő podcastjának e heti adásában, ami ITT is meghallgatható:

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Picnic Niki
2023. május 07. 09:34
Azt nem olvastam, h messze lehagytak bennünket, de azt igen, h utolértek, esetleg néhány területen megelőztek bennünket. Ahogy látom, hatalmas vitában a fideszes hívek próbálják védeni a védhetetlent, h a korábban lesajnált szomszédok sokkal jobban fejlődnek, mi. ;-)
Kvari.gergo
2023. május 06. 16:59
Hirmagyarazkodas mandiner modra, semminem ugy van ahogy masok masok mondjak, magyarorszagon mindenki okos, kulfoldon mindenki hulye... Mindenkirank irigy es ezert mindenki minket tamad es mindenki minket probal masolni... Denem megy nekik mert okosak ugye csak itt vannak... mandiner hireket a nyajnak....
Akitlosz
2023. május 05. 20:23
"Miért van még mindig 25 százalék felett a magyar infláció?" Mert pocsék kormányzat van. A választások előtti osztogatást a választások után nagyon gyorsan elértéktelenítette, visszavette. Ezért lett ekkora az infláció. Nem kapta meg az EU-s pénzeket, ezért teremtetett magának pénzt a Nemzeti Bankkal billiószámra.
Akitlosz
2023. május 05. 20:21
"Románia messze nem hagyta le Magyarországot" ahogyan Magyarország sem hagyta le Portugáliát. Messze nem. Ugyanaz a hazug propaganda.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!