Ami Izraelben történik, túlmutat a klasszikus terrortámadásokon – Stratéga Extra Horváth Józseffel

2023. október 09. 17:02

Egy összehangolt szárazföldi, vízi és légi hadműveletet látunk, amihez a Hamásznak egyedül aligha vannak meg a képességei, egy állami szereplő, vagy az Iszlám Állam terrorszervezet szervezése és támogatása állhat a háttérben. A Stratéga különkiadásának vendége: Horváth József biztonságpolitikai szakértő, az Alapjogokért Központ tanácsadója.

2023. október 09. 17:02
null
Pócza István
Pócza István

A teljes beszélgetés itt tekinthető meg: 

A beszélgetés podcast formában is meghallgatható: 

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
counter-revolution
2023. október 09. 20:26
Pócza, borzalmas a szuszogásod.
pollip
2023. október 09. 19:32
Lehet, hogy belpolitikai haszonszerzés áll a háttérben a kormány ellenzéke részéről.......
mandiren
2023. október 09. 18:39
Az 100% kizárt hogy ilyen műveletet meg lehet tenni úgy hogy az izraeli titkosszolgálat ne tudott volna róla. Egy ilyen műveletet titokban tartani hónapokig, úgy hogy nagy eséllyel elég sok beépült kémük van a hamaszban elképzelhetetlen. Meg ott vannak az amerikai, francia, angol, orosz kémek akikhez semmi infó nem jutott el? Kizárt...
Intel
2023. október 09. 18:25
Netanjahu nem tetszett Sorosnak mert túl önálló lett. Le akarja váltani. Erre jók a palesztinok. Az USA fegyvereket Ukrajnából kapják. Mutatják videon is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!