Nem tárgyal az LMP a szocikkal

2010. június 24. 13:08

Az párt tagsága július 5-i fővárosi kongresszusán dönt főpolgármester-jelöltjének személyéről. Csiba Kata választmányi szóvivő cáfolta, hogy az LMP vezetői a háttérben egyezkednének más erőkkel.

2010. június 24. 13:08

Csiba Katalin leszögezte, hogy az LMP-ben nincs ilyen, ugyanis a párttagságot a lehető legnagyobb mértékben megpróbálják bevonni a döntésekbe. A Sallai Róbert Benedek és Tordai Bence választmányi szóvivők valamint Datki Szabolcs kampányigazgató részvételével tartott sajtótájékoztatón Csiba Kata közölte, hogy olyan jelöltben gondolkodnak, aki vissza tudja állítani a politika hitelét, aki bebizonyítja, hogy a politika nem egy pókerjáték, nem egy egyezkedés, háború, hanem közös ügyeink intézése”.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senior
2010. június 24. 14:40
Nagy genyók ezek az tuti, hol is tartanak? 6%. Egy dolog azért vígasztal, ennek a lömöpös frontember ügyvédnek több esze van, mint a maszop frakciónak.
miloka
2010. június 24. 13:55
A ballib oldal mindent megtesz a lömöpö lejáratására. Így szeretnék bekebelezni őket.
Senior
2010. június 24. 13:52
"Nem tárgyal az LMP a szocikkal" Ez nem hír.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!