Több száz gyerek járt jól a médiások siófoki versenyével

2012. április 29. 08:39

Hetedik alkalommal főztek médiacsapatok a „Papp Laci Kedvenc Ételei Nemzetközi Halászléfőző Média Bajnokságon”. Az ott elkészült rengeteg ételt a Minden gyermek lakjon jól alapítvány segítségével több száz kisgyermeket fogyaszthatta el.

2012. április 29. 08:39

Hetedik alkalommal rendezték meg hétvégén a „Papp Laci Kedvenc Ételei Nemzetközi Halászléfőző Média Bajnokságot”. A kétnapos siófoki versenyen ezúttal 32 csapat indult; a magyarok mellett cseh, horvát, szerb és bosnyák médiacsapatok neveztek, országos és regionális televíziók, rádiók és újságok csapatai. Közülük a legjobb 12 médiacsapat jut tovább a május 24-én, Sümegen rendezendő Európa Bajnokságra.

Hogy a verseny során elkészült sok étel elfogyjon, arról a szervezők gondoskodtak: a Minden gyermek lakjon jól alapítvány segítségével több száz kisgyermeket hívtak el a rendezvényre. „Nagyon örülünk, hogy nem csak magunknak főzhetünk az idén, hanem a Minden gyermek lakjon jól alapítvány jóvoltából közel 300 gyermek is megkóstolhatja a versenyműveket remélem, hogy nem fognak csalódni” – közölte az Echo Tv képviseletében Sebestyén Ákos felvételvezető.

A verseny Papp Lacinak is emléket állít, fia, ifj. Papp László, a zsűri elnökeként vett részt a rendezvényen. „Ő úgy tudta enni a halat, hogy bevette a szájába a halat és már jött ki a szálka. Vannak ilyenek, én már óvatos vagyok” – emlékezett vissza.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!