Székelyudvarhely testvérvárosa lenne Budapest

2012. június 04. 12:51

Tarlós István főpolgármester a testvérvárosi szándéknyilatkozatot nem a jelenlegi székelyudvarhelyi polgármesternek, Bunta Leventének adta át, hanem a vasárnapi romániai önkormányzati választáson a Magyar Polgári Párt színeiben induló Szász Jenőnek.

2012. június 04. 12:51

Testvérvárosi kapcsolatot létesítene Budapest Székelyudvarhellyel – jelentette be a nemzeti összetartozás napja alkalmából Székelyudvarhelyen Tarlós István. A székelyudvarhelyi millenniumi emlékoszlop előtt hétfő délben tartott sajtótájékoztatón Budapest főpolgármestere felolvasta a testvérvárosi szándéknyilatkozatot. Hozzátette: az iratot Szász Jenőnek, a Magyar Polgári Párt elnökének, a város egyik polgármesterjelöltjének adja át, mert úgy tartja, ő ért el igazi eredményeket Székelyudvarhely fejlesztésében. 

Szász Jenő korábban három cikluson át vezette a várost. A vasárnapi önkormányzati választáson az RMDSZ színeiben induló Bunta Levente jelenlegi polgármesterrel és az Erdélyi Magyar Néppárt színeiben induló Tankó Lászlóval mérkőzik meg a tisztségért.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csabaa
2012. június 05. 14:45
már csak 5 nap van a válastásokig , és Viktátor nem jött el a kisvárosunkba ... valahogy nem is hiányzik
trendo
2012. június 05. 04:19
Ez a "testvérvárosozás" már a komcsi időkben is izzadságszagú, alkalmi mutyizásoktól bűzlő baromság volt. Max. néhány tucat bennfentesnek adott egy kis potya csereutazásra, üdülésre, protokolláris tivornyára lehetőséget. Ha a dologban Tarlósnak egy valódi, tartalmas kapcsolat kialakítása volna fontos, akkor személytől függetlenül, a majdani megválasztott polgármesternek küldi az invitet. Ebből is látszik, hogy Tarlós "talpig úriemeber". (A földtől a talpáig!)
Hardrada
2012. június 04. 19:15
Ez kb. annyira volt elegáns húzás Tarlóstól, mint vendégségben az asztal közepére szarni.
balint60
2012. június 04. 15:41
A Fidesz betesz apait-anyait a Szász Jenő melletti kampányban; a Szőcs-Kövér "kegyeleti" kísérlet után jön Tarlós a személyre szóló testvérvárosi szándéknyilatkozattal. Mi lesz, ha ezek a furmányos székelyek mégsem Szászt választják meg? Akkor nem érvényes a tesvérvárosiság? Visszatetsző, cinikus manipuláció az egész.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!