Ne a Győzikét tessék elítélni, mert az egy kitalált ember!

2012. október 30. 11:06

Első fokon 1 év 8 hónap börtönbüntetésre ítélte a bíróság Gáspár Győzőt, felesége 1 év 6 hónapot kapott. Az ítéletet mindkét esetben felfüggesztették. A házaspárt az adóbevételt jelentősen csökkentő, két rendbeli adócsalás bűntette és annak bűnsegédlete, csalás és folytatólagosan elkövetett magánokirat-hamisítás miatt ítélték el.

2012. október 30. 11:06

Elfogult volt a kirendelt szakértő, nem tudott bizonyítékot felmutatni – védekezett a tárgyaláson a showman, aki azt állította nem tudott fellépni menni, és elveszítette a munkáját.

Ne a Győzikét tessék elítélni, mert az egy kitalált ember, hanem Gáspár Győző családapát, akinek van két kislánya, van egy csodálatos felesége – fordult a bírónőhőz Győzike.

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MakkA
2012. november 02. 00:36
Vazze. Ez már mekkora üzenet a társadalomnak, hogy lényegében 70-80 mila lenyúlható, társadalmilag támogatott. Pontosabban, jogilag támogatott. Mondjuk az egész közeg mekkora tré banda: Győzike, meg asszonya, azt ismerjük, hazudozó buta cigányok. Győzike apja - hát neki is volt ügye az APEHhel, és nem a túlfizetés miatt: 80-120 milával maradt adós, kapott 2,8 millió büntetést. (Ha egyszer egy ilyen bizniszben részt vehetnék!) Rácz Filoména Gáspár Győző tesójának az asszonya, 300 mila fölötti összeggel lóg a NAV-nak, de lényegében szarnak bele. Győzi testvére sem akar kilógni a sorból: ő egy halálos gázolással büszkélkedhet (1995), az első helyszíni szemle alapján 170-el ütött el egy 60 éves bácsit, aki persze azonnal meghalt, de addig szemléztek újra és újra, amíg 70 lett belőle. A kalapos ig.ügy. miniszter javaslatára Göncz kegyelemben részesítette. Most ennyi ami 15 perc alatt eszembe jutott a médiageci családjáról. Azt jelenti, hogy az országnak óvatosan számolva is fél milliárdjába kerültek, úgy, hogy nem teremtettek semmi értéket, sőt vittek. (Győzike TB által fedezett kezelései, mikor TB-t nem fizetett...) m.a.
Gumimaci
2012. november 02. 00:35
A csillagszemű juhász (Stadler) első fokon kapott vagy 9 évet, ehez képest Győzike ne reklamáljon.
birkakaka
2012. november 02. 00:35
Ezt a sálgótarjáni cigót be a kóterba oszt onnan nyomja a műsorát miközben fajtársai hátulról megcsinálják.Nem tudom hol a píz!Én nemis láttam,itt vákujjak meg tisztelt bíróság ha hazudok!
fofo
2012. november 01. 21:46
A világ minden országában a legnagyobb bűn az adócsalás. És amikor végre egyet elkap az adóhatóság, a bíróság felmenti! (mert a felfüggesztett az valójában felmentés) Ez a bíróság az ország ellen dolgozik? Úgy tünik, igen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!