Fidesz: Fölényes győzelem született Komlón

2013. május 13. 14:08

A Fidesz szerint a komlói időközi önkormányzati választás eredménye a kormányoldal három éve folytatott politikájának támogatottságát igazolja.

2013. május 13. 14:08

Azzal, hogy a Lungo Drom jelöltje a Fidesz támogatásával fölényes győzelmet aratott a vasárnapi komlói időközi önkormányzati választáson, egyértelműen tudomására adták Magyarországnak a komlóiak, hogy azt a politikát támogatják, amit 2010-ben mind az ország vezetésében, mind pedig Komló város élén elindított a Fidesz – jelentette ki hétfői sajtótájékoztatóján Hoppál Péter, a nagyobbik kormánypárt szóvivője.

Hegedüs Norbert, a Lungo Drom jelöltje Komló 6-os számú, kenderföldi körzetében a vasárnap tartott időközi önkormányzati képviselő-választáson az érvényes szavazatok 59,64 százalékát szerezte meg, vetélytársai közül az MSZP-s jelölt, Radics Kálmán 32,11 százaléknyi szavazatot kapott.

Polics József, Komló fideszes polgármestere, országgyűlési képviselő a hétfői sajtótájékoztatón emlékeztetett arra: 2010-ben az új városvezetés 3,5 milliárdos adóssággal vette át Komló irányítását, amit 2012 végére 1,8 milliárdra csökkentettek és ennek hatására a kormány az adósságnak több mint a 70 százalékát vállalta át. Így 2013-ban Komló 400 millió forintos hitelállománnyal kezdte meg a költségvetését. Hangsúlyozta: a spórolást magán kezdte az önkormányzat, hiszen például a képviselő-testület tagjai nem vesznek fel tiszteletdíjat, ami éves szinten 35 millió forint megtakarítást jelent.

Polics József szerint ennek a három éves politikának az eredménye az időközi választáson is tükröződött, hiszen a jelöltjük egy 28 éves, két nyelvet beszélő, diplomás, roma származású ember, „aki a jövőt, a reményt testesíti meg és a változást, amit elindítottak, szemben az ellenfél jelöltjével, aki a múltra, a nosztalgiára és a reménytelenségre épít”.

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tapsihapsi
2013. május 13. 17:08
fidesz+cigány= két magyarpusztító jóbarát....
Berecskereki
2013. május 13. 16:00
:D Mi van gordonkások, nem tetszik a komlói bukta?
puszika
2013. május 13. 15:54
Hölgyeim és Uraim! Minden szoci és liberó híresztelés ellenére, még mindíg a TÉNYEK beszélnek!!!
hátakkor
2013. május 13. 15:38
szegény Bikicsunáj..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!