Ön olvasna híreket papírtörlőről?

2014. május 23. 10:18

Egészen átértelmezte print és online média viszonyát a mexikói Más por Más hírportál: az internetre kötött törlőkendő-adagoló friss híreket nyomtat a meglepett wc-használóknak.

2014. május 23. 10:18

A mexikói Más por Más hírportál egészen váratlan ötlettel került közelebb az olvasókhoz: különleges, vízálló tintával helyben nyomtatja a portál hírfolyamának legfrissebb híreit a törlőkendőkre az adagoló. A nyomtatott pípírról QR-kóddal juthatnak el az olvasók a weboldalra. Az oldal látogatottsága két hét alatt 37 százalékkal nőtt.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sersem3
2014. szeptember 07. 02:52
Csak a Magyar Nemzet híreit. Aztán kitörölném velük a seggemet. Többet nem is érnek.....
Mich
2014. szeptember 06. 21:57
haha, a kéz nemigen lesz tiszta utána...!
sersem3
2014. május 24. 02:43
Az elv. A Szabad Népből lett Népszabadságon nem csodálkozhat az ember,mert az már az 50-es években is ebben a szellemben működött. Az MN azért volt meglepő,mert állitólag rendszert váltottunk majd 25 éve,erre visszaköszönt a műlt. Bár azóta csatlakozott a többi is,aki mindenféle külföldi alapon keresztül kapja a parizerre valót. Ennyi. Nem kell ezt túlragozni,nincs valód demokrácia,szabadság,a komcsi módszerek maradnak,ha a Nagy Testvér szól.
sersem3
2014. május 23. 20:37
Volt. Bezúzták előtte az amerikából küldött adomány bibliákat,de sokon maradtak olvasható szöveg töredékek. A Panoráma annak idején bemutatott belőlük párat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!