Sztrádán felejtettek egy román kislányt, Triesztben lett meg

2015. augusztus 22. 16:04

Egy román család véletlenül az M7-es autópálya egyik pihenőjében felejtette a nyolc éves kislányát. A lány hiányát Letenyénél vették észre. A kislányt egy család megtalálta az autós pihenőben és Triesztbe vitte.

2015. augusztus 22. 16:04

Megtalálták azt a román kislányt, akit az M7-es teljes magyarországi és az M5-ös autópálya Pest megyei szakaszán kerestek a rendőrök reggel óta. A nyolc éves Cureceanu Maria Alessia szüleivel Letenye irányába tartott személyautóval, közben több autós pihenőhelyen megálltak. A szülők Letenyénél vették észre, hogy a kislány valamelyik pihenőben maradt – írta az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata szombaton a police.hu honlapon.

Délután két óra körül az édesapát az olasz rendőrök telefonon értesítették, hogy a kislányt egy magyarországi autós pihenőben egy család megtalálta. A család a kislányt továbbvitte, majd Triesztben az olasz hatóságoknak átadta. A jelenlegi információk alapján a kislány épségben van, sérelmére bűncselekményt nem követtek el.

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
victus2
2015. szeptember 01. 22:38
Tisztázzunk valamit. Olyan nincs, hogy a szülők nem veszik észre, hogy gyermekük nincs a kocsiban. Illetve van, ha a szülők elmebetegek. Olyan sincs, hogy a Magyarországon "megtalált" gyermeket valakik Triesztig utaztatják, ahelyett, hogy azonnal értesítenék a magyar hatóságokat. Ilyesmi csak akkor van, ha a "megtalálók" ismerik a gyermeket és szüleit. Azaz, ez egy "jól" - pontosabban arcpirító pimaszsággal - kitalált fedőtörténet, nyilván két család valamilyen bizarr kapcsolatáról szól - a magyar hatóságok hallgatása közepette. Nyilván nekik sem lenne célirányos közzétenni a tényleges helyzetet.
GV0917
2015. augusztus 23. 15:49
Rémdráma, vagy fedőtörténet... Mikor kiszálltak a kocsiból, a mama jobbra, a papa balra indult. A gyerekek közül a "Maria Alessandra" is kiszállt, sétált, kószált, de egy fia szülőt sem látott, hiszen konspiráltak. Az apuci és az anyuci is megbeszélték előre a randit barátaikkal. Persze erről a másikuk egy szót sem tudott. Így aztán gyorsan lezavartak egy heves találkát, majd jobbra- balra :el! Mire az apa észrevette, hogy az imént visszahagyott partner még egy utolsó "Isten hozzád"-ot akart mondani,egyre közeledett. A Mama is hasonló dolgokat tapasztalt! Mircea, indíts! Nem kellett kétszer mondania.Szegény Maria Alessia pedig éppen a fagylaltos pult előtt sétált és mire kiért-a szülei eltüntek...
kukagyerek
2015. augusztus 23. 14:32
Nagy eszűek ezek az oláhok!
wartog
2015. augusztus 23. 06:56
A leg kézenfekvőbb kérdésem az lenne, miféle istenverte szülő, egy átkozott barom, aki beszáll az autóba,-ami nem egy tehervonat hosszúságú ugye-,és nem veszi észre, hogy nincs ott az édes kis leánykája?????Ezt nem hiszem el.A legelső számomra ha bármikor elindulok, hogy alaposan körbenézem, minden rendben van-e a gyermekeimmel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!