Több mint egy tucat lakást vettek arabok az idén Komlón

2015. december 09. 10:56

Többek között kuvaiti, egyiptomi, szíriai és iráni is vásároltak az idén lakásokat Komlón. Tíz hónap alatt 16 komlói ingatlan került arab kézbe, a jelenségre már a nemzetbiztonsági szolgálatok is felfigyeltek – írja a Népszabadság.

2015. december 09. 10:56

Rákattantak az arabok Komlóra: a Népszabadság szerdai cikke szerint tíz hónap alatt 16 komlói ingatlan került arab kézbe, miközben korábban egyetlen hasonló vétel sem volt. A lap szerint a vásárlók főleg kuvaiti, egyiptomi, szíriai és iráni származásúak. 

Az arabok ingatlanvásárlásait intéző, kuvaiti tulajdonú, pécsi bejegyzésű cég ügyvezetője későbbre ígért választ a Népszabadságnak arra vonatkozóan, miért kedvelték meg Komlót az arabok, de annyit elárult, hogy a lakások olcsósága mellett a környék természeti adottságai is szerepet játszottak a vásárlások során. Az arabok komlói lakásaikat arra használják, hogy onnan utazzanak a közeli gyógyfürdőkbe, Budapestre, Bécsbe és az Adriára – írja a lap.

A Népszabadság szerint egyébként a jelenségre már a nemzetbiztonsági szolgálatok is felfigyeltek. Olyannyira, hogy a párizsi terrortámadásokat követően kérdezősködtek is az arabok lakásainak szomszédainál, illetve az egyik lakásszövetkezetnél is.

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2015. december 09. 17:41
Most mit kell it izélni? Mind az összes vette előtte letelepedési kötvény. Vagy nem.
kukagyerek
2015. december 09. 16:57
"Több mint egy tucat lakást vettek arabok az idén Komlón" ......... Ennek ellenére, még mindig 51% viktorozó idióta van az országban.
trespass
2015. december 09. 12:51
Most kéne vennem Komlón házat.
e.o.storm
2015. december 09. 12:44
Egészségtelen fejlemény. A déli kanok mindig is az északibb népek női után koslatnak, ezer az ürügy és álca, egy a cél.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!