Gyanús csomag miatt zárták le a Kiskörutat

2016. október 27. 13:29

Lezárta a rendőrség a Kiskörutat a Kálvin tér és az Astoria között a Nemzeti Múzeumnál. Helyszínen lévő tudósítónk szerint gyanús csomagot találtak a szakaszon, amit tűzszerészek vizsgálnak.

2016. október 27. 13:29

Gyanús csomag miatt egy időre rendőrök zárták le a Kiskörutat a Kálvin tér és az Astoria között a Nemzeti Múzeumnál. Helyszínen lévő tudósítónk szerint tűzszerészek vizsgálták meg a csomagot, majd feloldották az útzárat.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kurbitalis
2016. október 27. 22:40
Ma 15 h felé a Gárdonyi térnél, az iskolával szemben, a Pest felé néző villamosmegállóban is volt egy gazdátlan, barna bőrönd. Mire észrevettem, megérkezett a villamos és fel kellett szállnunk.
vendelin
2016. október 27. 13:49
Egyszer véletlen rossz helyen hagytam a vívózsákomat a frankfurti repülőtéren. Lett is belőle némi ramazuri, mert gyanús csomagnak minősült... Mindenesetre mindig öröm, ha egy csomag csak gyanús, de szerencsére nem robban. Tényleg komolyan kell venni. Főleg ilyen zivataros években.
még fokozza
2016. október 27. 13:34
Ha nem találunk okot, fogjuk rá ezt is a hungaristákra! Úgyis komcsik azok is. (mint a rendőrök) Am. reggel annyi hajléktalan aludt a Kálvinon, már azt hittem visszaküldték a menekülteket.
cutcopy
2016. október 27. 13:32
Ön mit tenne egy gyanús csomagba..?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!