Beindult a kokárdabiznisz az Astorián

2017. március 14. 16:40

A nemzeti ünnep előtt egy nappal már be is indult a kokárdabiznisz az Astorián. Háromszáz darabja, a belvárosban jobban pörög, mint az Ecseri úton.

2017. március 14. 16:40

Bár csak holnap délelőtt tíztől tartják a Nemzeti Múzeum előtti téren azt az állami ünnepséget, amelyen Orbán Viktor is szónokol majd, az Astorián már kedden kiállt két fiatalember, hogy kokárdákat és magyar zászlókat áruljon az aluljáróban. A kitűzők kis, közepes és nagy méretben, a zászlók pedig kicsi és nagy méretben kaphatóak.

Mint azt a Mandiner az árusoktól megtudta, az üzletemberek Ecseri úton kezdték a napot. Ott viszont nem pörgött annyira az üzlet, ezért fogták magukat, és átjöttek az Astoriára. Megérte kockáztatni: a belvárosban jobban is megy az üzlet, mint a külvárosi részekben. A vásárlóikról is nyilatkoztak, eszerint főleg hétköznapi kinézetű emberek veszik a sakktáblából árult kokárdát, darabonként 300 forintért. A Mandiner megtudta, az árusok a nemzeti ünnepen is kint lesznek, ha valaki az utolsó napra tartogatná a vásárlást.

300 forint a kokárdáért. Kevés vagy sok?
Kevés
Sok
Árában van
Bármennyit megadnék érte
Poll Maker
 
 
 
 
 
 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2017. március 15. 08:38
Apró gyerekkorom óta minden évben kokárdát hordtam. Még az átkosban is, amikor munkanap volt márc.15. Azóta nem hordok kokárdát, mióta a Fidesz meghirdette, hogy a Fideszesek tűzzenek kokárdát, hogy megismerjék egymást. Szóval nem hordok. Még a végén idióta Fideszesnek néznek!
Ipper Péter
2017. március 14. 17:30
Igazi fideszesek vörös, sarló-kalapácsos kokárdát viselnek!
Strassnoff Ignác
2017. március 14. 17:21
A tavalyi nincs meg? Vagy az már nem divatos?
NemSzűrt
2017. március 14. 17:15
Micsoda hír b+.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!