Kutyabarát helyen vertek agyon egy kutyát

2019. július 23. 11:22

A gyanú szerint a siófoki üdülőhely többségi tulajdonosa veszíthette el a fejét.

2019. július 23. 11:22

Szomorú véget ért egy miskolci család siófoki nyaralása, miután a kutyabarátnak feltüntetett apartman többségi tulajdonosa vascsővel esett neki a család kétéves kutyájának, Mukinak – írja a sonline.hu.

A kutya gazdája szerint azután történt az incidens, hogy az apartman többségi tulajdonosa megfenyegette őket, hogy felrúgja a kutyát, ha még egyszer meglátja az udvaron. A férfi szerette volna megbeszélni a dolgot a férfival, mire az nekiesett a kutyának egy vascsővel, majd a férfi felé indult egy kapával. A miskolci férfi ekkor felkapta Mukit és állatorvoshoz vitte, de már nem lehetett segíteni a kutyán – olvasható a cikkben.

Az üdülőhely tagadja, hogy ilyen incidens történt volna az apartmanban. A Siófoki Rendőrfőkapitányság súlyos testi sértés elkövetésére irányuló kísérlet megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást egy 58 éves férfi ellen, de vizsgálják az állatkínzás bűncselekmény körülményeit is. Részleteket a nyomozás érdekeire hivatkozva egyelőre nem közöltek.

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Almassy
2019. július 24. 04:04
Azok az állatkínzók, akik ilyen fajtákat kitenyésztenek és szaporítanak. Aki ilyen terrier-idegzetű macskakutyat tart az sem egészséges lelkileg.
még fokozza
2019. július 23. 19:06
Komolyan kellene nyomozni vért keresni a kertben, minden egyebek.
még fokozza
2019. július 23. 19:05
Állatbarát. Külön bűncselekmény a hamis színben feltüntetett vendéglátó szolgáltatás.
még fokozza
2019. július 23. 19:02
Milyen szar alak. És még letagadja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!