Dömötör: Ma is pördült egyet a megszegett ígéretek számlálója

2020. február 26. 16:54

Karácsonyék a kampányban még követelték a metró klimatizálását, a közgyűlésben viszont leszavazták azt.

2020. február 26. 16:54

Ahogy mi is megírtuk, a Fővárosi Közgyűlés megszavazta Budapest költségvetését, ami során kikerült a hármas metró szerelvényeinek utólagos klimatizálása. Bár Karácsony Gergelyék a kampány alatt még követelték a hármas metró klimatizálását, a közgyűlésben most leszavazták azt.

Ezzel kapcsolatban Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára Facebook-oldalán azt írta: „a képen egy politikus látható pár hónappal ezelőtt, hőmérővel a kezében követeli a klímaberendezést a hármas metrón. Mindez csak arról jutott eszembe, hogy Karácsony Gergelyék ma elfogadták a fővárosi költségvetést, amiből kikerült a klímafejlesztés.Ma is pördült egyet a megszegett ígéretek számlálója.”

Emlékeztetőül Karácsony Gergely júniusi videója a hármas metróról: 

 

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karácsony Szilvi
2020. március 01. 19:16
Mikor veszik már észre a budapestiek, hogy ez a faszfej átveri őket????
Menhetten
2020. február 27. 18:27
Dr. Czeglédy Csaba Dömötör Csaba, a Fidesz főállású hazudozója, aki Rogán jobbkezeként személyesen felel az évi 100 milliárd forintból fenntartott aljas propagandáért, 2019. augusztus 6-án szokásához híven a HírTV stúdiójában járt, hogy a fizetéséért lelkesen megdolgozva közreműködjön a nézők agymosásában. Elsősorban Dobrev Klárát kellett szapulnia, de ha már ott járt, természetesen engem is a szájára vett. Tegnap a Fővárosi Törvényszék ki is alakította álláspontját Dömötör ezen akciójáról: A HírTV megsértette dr. Czeglédy Csaba jóhírnévhez való személyiségi jogát azzal, hogy 2019. augusztus 6. napján az általa kiadott hirtv.hu internetes sajtótermékben megjelent :Dömötör Csaba: Gyurcsányéknak nem számít a kétes múlt, sem a kétes jelen című cikkben valótlanul híresztelte, hogy dr. Czeglédy Csabát idősek és fiatalok megkárosításával gyanúsítják. Hiába hazudják még mindig - nem, nem károsítottam meg időseket, fiatalokat! Dömötör Csaba ellen is folyamatban van a bírósági eljárás. De nem csak ezért fog felelni.
Menhetten
2020. február 27. 15:19
Gyűlik az országnak házában a politikai elit. Vagyis hát ami nálunk annak minősül, de legalábbis szeretik ezt gondolni önmagukról. A fiatal demokraták már régen nem fiatalok és talán soha nem voltak demokraták, a keresztények és demokraták meg fiatalok sem voltak soha, így ránézésre. Kínomban néha már abban reménykedem, hogy majdcsak kipusztulnak csoportosan és akkor jönnek az okos, bátor fiatalok, de nem. A Dömötör Rogánalatvaló Csabák jönnek. Mindenféle néven. Kinevelődött egy olyan politikai élősködő réteg, amelyik eleve azt tűzte ki életcéljának, hogy a mindenféle felelősségvállalás nélkül, a törvények felett állva, mentelmi jogba takarózva, számonkérhetetlenül és lehetőleg zsíros üzletekkel körbedúcolva fogja leélni az életét. A mi nyakunkon, de az csak természetes. Az új eresztés már túl van minden normán és határon, a kritikátlan szervilizmus a kormánypárt irányába éppen olyan természetes dolog, mint a cinikus pofátlanság, a sötét ostobaság és a gátlástalanság. Ki ez a figura azon kívül, hogy a mindenki adójából farigcsál magának karriert és biztos jövőt. Miféle gerinctelen, aljas, a saját törvényeit is leköpő kormány, annak bármelyik tagja a miniszterek elnökétől a senkiházi Dömötör Csabáig. Mert egyszer véget kell ennek vetni, mielőtt csak Dömötör Csabák fognak ülni a parlamenti padsorokban.
Vakfolt
2020. február 27. 13:49
Fenyőünnep gerely ismét sikeresen lábon lőtte magát. Vagy inkább gyurgyóka lőtte őt tökön? Szegény balfasz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!